Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2017. godine

Novembar 2017. donosi dosta uzbuđenja na astrološkom nebu. Vladavina Škorpije je nešto što samo po sebi donosi dosta buran period. Ko ima nešto da krije iz prošlosti, neka se dobro pripazi, ovo je period izlaska na videlo. Mnoge mračne tajne će isplivati. Na polju ljubavi ulazimo u period uzavrelih strasti i opijenosti. Šta kaže mesečni horoskop za novembar, kome se smeši karmička ljubav, a koga čekaju brige?

OVAN

Posao

Ovnovi ovog puta udaraju bezupešno glavom. Ne treba vući konopac jer će pući. Možda ste jednostavno krenuli pogrešnim putem. Napravite drastične promene i videćete da će sve krenuti na bolje. Novembar vam pruža nove šanse i poslovne prilike koje mogu uroditi dobrim plodom i staviti vas na noge što se tiče finasija.

Ljubav

U ljubavi vam zato ovog meseca dobro ide. Vi ste zaljubljeni i srećni. Osoba u znaku Lava vam prija i prava je kombinacija za vas. Zatvoreni ste što setiče emocija, ali se polako otvarate. Romantična putovanja bi mogla dobro doći i vama i partneru.

Zdravlje

Zdravstveno stanje vam je ovoga meseca dobro. Više vežbajte i manje jedite masnu hranu kojoj ste skloni u zimskom period.

Saznajte skrivene čežnje horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link