Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2017. godine

RAK

Posao

Date su vam velike mogućnosti, tokom novembra. Poslovi kojima ste stremili već duži period, sada će vam se otvoriti. Napravite selekciju i opredelite se za više ciljeve. Sedeći na dve stolice, naročito u prvoj polovini novembra, ispustićete date prilike. Ovo je mesec dokazivanja i važnih promena. Dolazak nove osobe u poslovno okruženje, najavljuje dobre promene za vas.

Ljubav

Susret do koga dolazi na javnom mestu, početkom novembra, na vas neće ostaviti značajan utisak. Kako vreme odmiče, ponovo vas neke okolnosti navode na kontakt. Već pri drugom, trećem susretu, osećate veće interesovanje i zadovoljstvo. Ovde bi mogla da se pokrene veza koja ima sjajnu budućnost. Novembar vam inače donosi bitnu ljubavnu priču, pogotovo ako ste izašli iz teške veze ili braka. Burno reagujete pri prvom susretu sa osobom koju upoznajete preko poslovnih aktivnosti… Sve ono što vam dolazi preko poslovnog kontakta, donosi veliku sreću. Već kada je reč o pomirenju, ne reagujte na prvi pokušaj partnera. Pustie ga da se dokaže kroz konkretne postupke. Druga polovina meseca, omoguava ljubav sa uticajnom ili starijom osobom.

Zdravlje

Prva polovina novembra, mogla bi vam doneti povremeni pad koncentracije.

Saznajte skrivene čežnje horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

65 Shares
Share via
Copy link