Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2017. godine

VODOLIJA

Posao

Prva nedelja novembra, mogla bi vam doneti prijatne vesti, koje još nisu zvanične. Nalazite se u periodu velikih životnih odluka. Svaka ishitrenost, naročito u prvoj polovini nedelje, nije preporučljiva. Sve ono što se tiče promena u vezi vaše budućnosti, podelite sa bliskim prijateljima i razmislite i o njihovom viđenju situacije. Ne treba zaboraviti da početkom meseca u vaše sazvežđe ulazi Venera, što obećava na svim poljima života.

Ljubav

Da li ući u tajnu vezu ili šta dalje sa partnerom sa kojim smo u tajnoj vezi… znaćete već krajem prve nedelje novembra. Sami osećate da zaslužujete više, i uglavnom ćete razmišljati na sebi svojstven način. Odlučni ste da svoj ljubavni život okrenete u svom pravcu i konačno budete zadovoljni. Većina vas će najviše razmišljati o novom početku, dobrim promenama…. Sada koliko se sami budete dali i učestvovali, toliko će biti i ostvarenje. Želite stabilnog partnera, koji je odgovoran, zna šta hoće. I ovde budite strpljivi, jer će biti više mogućnosti za novo poznanstvo. Druga polovina meseca vam omogućava ljubav sa starijom osobom. Pojavljuje se i neko ko nosi uniformu i često putuje. Pomirenje do koga nije došlo početkom novembra, aktivira se krajem meseca.

Zdravlje

Presoetljivi ste u prvoj polovini meseca. Inače, pratiće vas dobro rasploženje.

Saznajte skrivene čežnje horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link