Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2017. godine

STRELAC

Posao

Fokusirani ste na sebe i svoje planove. Odavno niste bili ovoliko uporni i odlučni. Spremni ste na sve moguće teškoće, kako bi se ostvarili na željeni način. Trenutno imate dovoljno strpljenja, da sačekate pravi momenat za sebe. Tokom novembra, prijatelji će odigrati važnu ulogu u vašem životu. Do novca dolazite na lakši način, samo ako ste spremni da se dajete i učestvujete u svemu onome što vam se nudi.

Ljubav

Već duži period kod sebe razvijate sliku idealng partnera, onako kako ga vi vidite i želite. Inspiraciju kod vas razvijaju obrazovane, prefinjene, duhovne… osobe. Došlo je do neke velike promene u vama, na ljubav gledate sasvim drugačijim očima. Ako ovde ima i neka tajna ljubav, pa i platonska, na putu ste ostvarenja svog sna. Još uvek razmišljate o staroj ljubavi, ljubavi koja je nekada davno otišla od vas… Novembar vam donosi prelepo pomirenje, ponovni susret, kontakt… Ali vam daje i mogućnost da ponovo sretnete osobu koja će u vama probuditi najdublja osećanja sreće i ljubavi. Radi se o nekome ko je rođen u Vodenom znaku: Rak, Škorpija ili Riba. Ljubav sa šefom, uspešnom ili zauzetom osobom, probudiće jake strasti.

Zdravlje

Na svim poljima života, tačno znate šta i kao želite. Tako ćete se ophoditi i prema svom organizmu.

Saznajte skrivene čežnje horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link