Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2017. godine

BLIZANCI

Posao

Svi poslovni planovi koji su u bilo kom smislu povezani sa inostranstvom, službenim putovanjem, strancima, odlaskom na rad u inostranstvom, biće ostvarivi tokom celog novembra. Pri ulasku u nova poslovna partnerstva, kroz promene koje ste sami osmislili, bićete sjajno podržani od strane žena i dragih osoba. Eliminišite strah od novih promena i bićete uspešniji.

Ljubav

Početak meseca vam donosi kontakte sa osobama iz prošlosti. To bi mogao biti bivši partner, stara simpatija, neko sa kim ste bili u bliskom kontaktu u prošlosti… U ovakvim situacijama budite strpljivi, naročito početkom meseca. Pustite partnera da se sam dokaže i potrudi oko vas, da bi tamo negde posle 10-og novembra, doneli konačnu odluku. Kako ste ušli u povoljan period za ljubavna dešavanja, ulazak u novu vezu… opredelite se za uspešne i stabilne partnere. Veza sa jednom Škorpijom, mogla bi vam doneti neočekivan preokret na bolje. Do susreta dolazi iznenada, kao da vas sama sudbina spaja… Jarac vam donosi potpunu promenu u očekivanjima od strane partnera. Naučićete kako da na lakši način dođete do pozitivne energije voljene osobe. Krajem meseca, oboriće vas s nogu jedan Rak, a tu je i neko iz inostranstva.

Zdravlje

Ne preterujete ni u čemu.

Saznajte skrivene čežnje horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link