Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2018. godine

STRELAC

Spremite se za izazove. U ovom mesecu morate posebno da se osvrnete na finansijski plan, ne iz razloga što imate problema sa novcima, već pre zbog promene ličnih sistema vrednosti. Bilo bi lepo kada biste u svoju vezu uneli svoje najlepše emocije i osobine, samo u tom slučaju vi i vaš partner možete u potpunosti da se predate ljubavnom užitku.

U ovom periodu predstoje problemi sa Vodolijama i Bikovima. Nastupiće problemi sa cirkulacijom, zato vodite računa. Budite oprezni koliko pijete alkohola, izbegavajte dim koliko je moguće i nikako ga ne mešajte sa sedativima.

Posao i finansije

Trudite se da razumete tuđe probleme, ali ne zaboravite da niste psiholog. Moguć je iznenadni dobitak! Potrebno je da obratite pažnju na načine na koje se prilagođavate situacijama koje imaju u interesu zajedničke interese, posebno kad su poslovni odnosi u pitanju. U poselednje vreme birate zaobilazne puteve iliti lakša rešenja za izlazak iz neprijatnih situacija. Osećate da vam stvaralačke moći opadaju i imate potrebu da se rasteretite što pre nagomilanih obaveza.

Najbolja je preporuka da angažujete pouzdane saradnike kako biste bili u prilici da ostvarite zajedničke ciljeve i interese koji će imati perspektivnu budućnost. Nemojte se previše isticati. Prepustite drugima da se dokazuju u novim situacijama. Sredinom meseca pokrenućete nove poslove koji će biti mnogo uspešniji od ranijih. Treba dobro da razmislite šta je to što bi zadovoljilo vaša očekivanja na poslovnom planu. Nemojte previše brinuti ili sebe dovoditi u neku neprijatnu situaciju bez razloga.

Ovaj period je loš za pozajmice i podizanje kredita, zato to izbegnite u širokom luku. Troškove svodite na minimum, a kako se bliži kraj meseca osetićete promenu. Nakon ovog meseca biće idealan period za ulaganje.

Ljubav, porodica, prijatelji

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki Strelčevi će učvrstiti svoje veze, jer osoba sa kojom su u istoj zadovoljava njihove trenutne kriterijume. Za slobodne u ovom znaku priprema se simpatična romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte previše da se iznenadite ako se ta veza ne održi jer krajnje je vreme da izađete iz situacija koje nemaju perspektivu. Kraj godine vam je doneo samo nevolje, koje su nastupile od strane trećih osoba. Sada će se to promeniti drastično!

Oni koji su duže u vezi počinju bivati nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvežite vezu ili pokrenite partnera u željenom smeru, ako želite da veza opstane. Slobodni će imati prilike da privuku nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Jedna osoba konstantno privlači pažnju Strelčeva jer je neobična i do sada u životu niste imali prilike upoznati nikog sličnog njoj.

Horoskop za zdravlje

Niko nije imun na niske temperature. Oblačite se. Usled pada imuniteta koji vas je zadesio u proteklih nekoliko meseci vaše telo su napale alergije. Takođe ne isključuje se mogućnost pogrešnog lečenja. Nemojte očajavati! Probajte da nađete pravi uzrok trenutnog stanja.

Na sreću, period kada su vas zadesile zdravstvene tegobe se polako završava. Sunce, koje vlada vašim znakom daće vam elana da sve tame zamene svetlost i energija! U prazničnim danima koji dolaze bićete puni poleta i mnogo ćete lakše i brže zaboraviti neprijatne scene. Budite pažljivi u saobraćaju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link