Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2018. godine

RAK

U ovom mesecu očekuju vas velike promene. Poslovne ideje biće ostvarljive u onoj meri u kojoj se potrudite vi sami. Spremite se za velike planove. Nova godina donosi svežinu vašem svakodnevnom životu te iskoristite svaki trenutak da zablistate. Ljubavni život će dobiti na značaju narednih nekoliko meseci, te se postarajte da se maksimalno angažujete na tom planu.

Ljubavni život će dobiti na značaju narednih nekoliko meseci. Ne budite preosetljivi, uskoro vam sledi veza sa Škorpijom, moguće da ste samo upali u period kada vam je dovoljna jedna loša reč i vi ćete zaplakati. Dobro preispitajte sve odluke koje nameravate da donesete, da ne biste posle žalili. Moguć stres, pričuvajte se!

Posao i finansije

Ako se usredsredite na ono što želite da postignete uspeh je zagarantovan! Od tog trenutka čekaju vas na poslovnom planu samo dobre vesti. Iskoristite ih maksimalno u svoju korist. Kako se odvijaju planovi, do sada ste uspeli da se ostvarite na nekoliko polja, a svoj uspeh možete objasniti pravilnom procenom date situacije i poslovnih interesa. Zvezde su na vašoj strani, ali ne zanemarite različite aspekte uspeha. Sledećih nekoliko dana možete očekivati razne vesti i tračeve, a većinu toga što budete čuli biće delimično tačno, a da li ćete i kako to iskoristiti zavisi isključivo od vas.

Ceo mesec će poslovni plan biti uspešno ostvariv, a krajem meseca ćete konačno završiti posao koji vam je zadavao muke. Nakon toga će stići i novac, a normalno neće ga, prema vašim shvatanjima biti dovoljno, pa ćete pomoć tražiti od bliskih prijatelja i rođaka. Ne zaboravite na neke rodbinske kontakte iz inostranstva. Oni će vam izaći u susret kao i uvek, ali nećete uspeti da izbegnete i propratne kritike.

Ljubav, porodica, prijatelji

Zahvalite svom partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se usamljeni Rakovi zaljube u toku poslovnog sastanka. Zauzeti Rakovi osećaju da ih ljubav polako napušta, te bi trebalo da potraže izlaz na nekoj drugoj strani. Polako se umarate od partnerove priče, koja se čini vam se ponavlja iz meseca u mesec, te se time povečava mogućnost da uđete u zabranjene vode, što vas u isto vreme i plaši i raduje.

Rakovi su nestalni u ovom periodu i ne drži ih mesto. Kuću osećaju kao teskobu i teže konkretnim promenama. Za slobodne Rakove ovaj period je idealan za upoznavanje novih partnera. Delujete privlačno i zanosno i znate sve svoje kvalitete da iskoristite na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

Horoskop za zdravlje

Moguće je da ste imali zdravstvenih problema iz prošlih meseca. Preterali ste sa poslom, a i na ljubavnom planu nisu baš cvetale ruže, tako da ste bili preopterećeni psihički i fizički, a i emotivno. Kada se ovako nešto desi, čovek se vrlo lako razboli jer mu oslabi imuni sistem. U januaru iskoristite da usporite tempo, a da ne iznurite preterano svoje telo i um.

Takođe, porodična situacija može značajno da utiče na vaše zdravlje. Trebalo bi u ovom mesecu da izbegavate stesne situacije i da budete srećni sa onim što vam život pruža. Godina koja vam predstoji doneće vam mir i spokoj, a samim tim i manje emotivnih rastrojstava. Druga polovina ovog meseca povoljna je svima koji su na listi čekanja za operaciju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link