Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2018. godine

LAV

Lavovi su poznati po želji za konstantnim napredovanjem, a period koji vas čeka biće obeležen upravo time. Cilj vam je da ostvarite što veću zaradu, kako biste mogli da iskoristite nadolazeće praznike da napunite baterije, te da istim tempom nastavite i sledećih meseci i tokom ove godine.

Ipak, nema muke bez nauke, uspeh će stići ukoliko pokažete upornost i istrajnost u radu kao i odgovornost u donošenju odluka. Ne žurite sa sprovođenjem odluka, sve dok niste potpuno sigurni u uspeh. Rivalitet na poslu povremeno će vas nervirati, ali to je vama u prirodi, s obzirom da uvek težite savršenstvu. Jedite više voća i barenu hranu kako ne biste opteretili stomak.

Posao i finansije

Međutim i pored svih osobina koje vas karakterišu, velika je verovatnoća da ćete pogrešno usmeravati vreme i energiju ovog meseca. Mada uglavnom, ta energija će biti okrenuta ka poslovnim odlukama. Na početku meseca imaćete puno energije za odmeravanje poslovnih konkurenata. Tek u sredini treće dekade januara moći ćete da dugoročnije planirate budućnost.

Razmislite da li se na adekvatan način odnose prema vama na radnom mestu. U pravu ste da vas neko potcenjuje, ali je problem u vašem pogrešnom pristupu što sve želite sada i odmah. Dajte sebi malo vremena da se upoznate sa potencijalnom situacijom i da razmislite kako iz nje možete eventualno izaći. Čini vam se da kompromis ide na vašu štetu.

To nije uvek tako, uspeh može doći pre ako ga ostvarujete timski. Najbitnije je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima i da se ne zalećete previše, već da primenjujete zlatno pravilo uspešnog poslovanja a to je da koristite proverene obrasce.

Ljubav, porodica, prijatelji

Ono što ste U januaru imate u planu da promenite nešto u svom izgledu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na suprotan pol. Imaćete prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom. Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi.

Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj se nalazite traje. Krajem meseca moguće da se jave sumnje kod partnera u iskrenost vaše ljubavi. Od vas se očekuje da donesete odluku i vi razmislite šta vam je činiti. Ako ste u braku, moguće je neko iznenadno putovanje za novogodišnje praznike. Slobodni ne bi trebalo da započinju vezu ako nisu sasvim sigurni da žele da se upuste u istu. Moguće je prijatno iznenađenje. Sredinom meseca čeka vas lep izlazak sa prijateljima koje niste videli duže vremena, a koji su vam dragi.

Horoskop za zdravlje

Zdravlje vas početkom ovog meseca neće sjajno služiti. Moguće je da vas napadne virusna infekcija, ali ne brinite, kratko će trajati. Međutim, problem bi mogao da nastane ukoliko zbog poslovnih obaveza i nemarnosti ne odležite bolest i ne pomognete organizmu da se izbori sa bolešću. Zato budite disciplinovani i ne glumite heroja.

Ukoliko ste stariji, mogla bi da vas muči depresija. Nađite načina da na život gledate sa vedrije strane. Pred kraj meseca, tačnije oko Nove godine praznična euforija će uhvatiti i vas, te hteli, ne hteli bićete raspoloženi i nasmejani po ceo dan. Savet za kraj meseca – jedite što više voća i laganu hranu kako ne biste opteretili stomak.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link