Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2018. godine

RIBE

Zvezde vam govore da je januar malo povoljniji za dešavanja koja vas očekuju. Novac će stići sredinom meseca. Kad je u pitanju ljubav, sve ide u prilog tome da ćete konačno sresti osobu koja će vam u potpunosti odgovarati i fizički i psihički. Tokom nadolazećih praznika Ribe će imati priliku da upoznaju osobe sa kojima je moćuga poslovna saradnja tokom sledeće godine.

Potrebne su vam sitnice „koje život znače“ kako biste se ponovo zbližili sa voljenom osobom. Često menjate raspoloženje. Možda je ovo povoljan trenutak za kupovinu stana ili preseljenje na novu adresu. Iskoristite povoljan period i uživajte maksimalno. Čuvajte se nervoze jer ona može da šteti vašem zdravlju.

Posao i finansije

Period je povoljan za sve aktivnosti koje imaju veze sa biznisom. Odgovorni ste i ne dozvoljavate nikom da menja vaš poslovni plan. U pravu ste što se tako ponašate jer će vam se trud višestruko isplatiti! Prija vam činjenica da saradnici imaju 100% poverenje u vaše sposobnosti i način rada. Imate puno obaveza, te ih morate prilagoditi svom rasporedu. Ambiciozni ste i tako prilazite novim poslovima i susretima sa saradnicima. Poslovna etika koju posedujete garantuje vam dobre rezultate na polju saradnje sa kolegama. Sada ste u situaciji da birate, te nemojte čekati bolja vremena jer ih neće biti u skorije vreme.

Samo pozitivni odgovori će stizati prilikom rešavanja poslovno-finansijskih interesa. Imate mogućnost da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte sa klijentima. Očekuje vas finansijski dobitak krajem meseca.

Ljubav, porodica, prijatelji

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Potajno priželjkujete pažnju od jedne osobe, ali ali niste sigurno da li će stići. Savet vam je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Vi poznajete tu osobu i verujte ona je u ovom trenutku kao stvorena za vas. Zauzete Ribe će uživati u ovom periodu sa svojim partnerom. Očekujte u drugoj polovini meseca spontani susret sa osobom koja vam se potajno sviđa.

Za zauzete je ova nedelja vrlo bitna, jer će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci. Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju. Dugo niste izašli sa društvom, prihvatite poziv za izlazak. Opustite se i setite se zašto ste drugari iz rane mladosti.

Horoskop za zdravlje

Neki vaši dalji poznanici mogli bi da vas razočaraju i da vas izvedu iz takta. Ovo se posebno odnosi na one kojima ste pozajmili novac. Ipak sve to ne treba da bude razlog za veliku nervozu jer ona šteti vašem zdravlju. Ukoliko želite da budete zdravi, posvetite se rekreaciji, npr. trčanju u prirodi. Iako je zima, izaberite neki lep dan i uživajte u udisanju svežeg vazduha.

Moguća je depresija u zimske dane, te da biste je izbegli bilo bi dobro da vodite računa o tome šta jedete i da se trudite da maksimalno smanjite unos ugljenih hidrata. šećera i testenina. Naspavajte se! Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza, a možete ga obezbediti tokom novogodišnjih praznika, kada treba da se trudite da napunite baterije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link