Godišnji horoskop Horoskop

Godišnji horoskop za 2018. godinu: Ljubav i posao

Godina pred nama će vatrenim znacima uneti novu energiju. Ipak, neki neće najbolje podneti tu količinu akcije. Zemljanim znacima će 2018. godina značiti ustaljivanje, dok će vazdušnim znacima uglavnom ovo biti godina nemira i preispitivanja. Godišnji horoskop za 2018. godinu vodenim znacima donosi novu dimenziju romantike, ali i opreza. Pročitajte godišnji horoskop za svoj znak.

OVAN

Posao

Ovnovima bi to trebala biti povoljnija godina u odnosu na prethodnu, sa više svakodnevne rutine, ali i finansijske sigurnosti. Savet je da ipak ne analiziraju previše svoje odnose ili izbegavaju da ih tretiraju isključivo u smislu koristi.

Ljubav

Oni koji su solo već duže vreme mogli bi na proleće, pogotovo u aprilu da upoznaju osobu svog života koju su toliko dugo čekali da se pojavi.

Ako ste u vezi ili u braku, ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju 2018., budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju.

Nastavak na sledećoj strani…

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
177 Shares
177 Shares
Share via
Copy link