Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2018. godine

ŠKORPIJA

Nastupio je period kada bi trebalo da sredite situaciju u svom ličnom životu, ali i finansijsku situaciju, ljubavni život i odnose u porodici. Uspesi su tu nadohvat ruke, a njih ćete osigurati samo ako udružite svoje snage sa partnerima i pružite im poverenje u potpunosti.

Uživaćete sa duhovitim Ovnom i posesivnim Strelcem. Ipak, najbolja situacija vas očekuje na emotivnom planu i u odnosu sa bližnjima. Pojedine osobe bude vaše interesovanje i rasplamsavaju vaše emocije. Budite oprezni! Ne ulazite u vezu sa osobom koja nije slobodna. Vodite računa o kičmi i stopalima.

Posao i finansije

Možete očekivati unapređenje ako se bavite berzanskim poslovanjem. Sve polako dolazi na svoje mesto, te je preporuka da budete strpljivi. Imate dobru saradnju sa zemljanim znacima, ali savet tražite od osoba rođenih u vatrenom znaku.

Ako se bavite trgovinom, nastupa povoljan period, posebno ako je reč o uvozu. Obratite pažnju na kurs dolara i nemoj kalkulisati sa njim. Moguće da će nastupiti manji problemi koji će biti lako rešivi. Neke Škorpije će u ovom periodu biti depresivne, a to se pre svega odnosi na one koje su ostale bez posla ili partnera.

Pošto ćete biti skloni crnim mislima, najbolje je da svu tu lošu energiju usmerite u nešto kreativno, jer će vam se pružiti prilika da nešto zaradite. Imaćete dosta obaveza na poslu, ali uspeh je na kraju meseca zagarantovan. Januar će za iskusne blizance biti povoljan za poslovne transakcije, ali budite oprezni jer možete biti izmanipulisani od strane bliskih saradnika. Obnovite svoju poslovnu garderobu kad budete u prilici.

Ljubav, porodica, prijatelji

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas. Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas. Partner je ljubomoran, te se pripazite. Savet je da se u ovom mesecu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.

Horoskop za zdravlje

U ovom periodu vaše zdravlje je sasvim solidno. Ukoliko želite da budete zdravi ne junačite se i ne testirajte svoje sposobnosti. Nemojte mnogo da se ljutite ako neko želi da vam ukaže na grešku i počne da vas kritikuje. Idu praznici, te budite tolerantniji, a time ćete i svoje zdravlje očuvati. Vi ste osoba koja često zna da pretera te se trudite da se obuzdate u određenim situacijama kako vaše zdravlje ne bi ispaštalo.

Budite umereni u konzumiranju hrane i pića. Novogodišnji praznici sa sobom nose mogućnost prejedanja, a to vam sad nikako ne treba. Savet je da pazite kičmu, moguće je da ćete nositi nešto teško, čime ćete uzrokovati bolove u donjem delu leđa, a to će vas naterati da mirujete nekoliko dana, što u krajnjoj liniji možda i nije loše.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


66 Shares
Share via
Copy link