Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2018. godine

VAGA

Nova godina donosi nove izazove. Pred vama je jako ozbiljan i težak period jer je potrebno da se priviknete na nove situacije u vašem životu, a istovremeno da rešite poslovne, lične i porodične probleme. Potrudite se da imate malo više razumevanja za brljotine kolega s posla, ali i osoba do kojih vam je stalo poput bliskim prijatelja ili rođaka. Nemojte očekivati nemoguće. Idealni partneri su vam u ovom periodu Bikovi i Lavovi.

Ako ste u nešto zrelijim godinama, Jarac i Blizanac su vam takođe privlačni. Budite nežni prema voljenoj osobi jer time možete pokazati da ste osoba na koju ona uvek može da računa. Volite da se druđite sa pozitivnim ljudima, a to treba posebno da nastavite i u novoj godini. Zdravlje vam je u nadolazećim praznicima odlično.

Posao i finansije

Kako ne biste proćerdali dragoceno vreme i energiju, bolje sednite i usaglasite se oko poslovnih odluka sa kolegama. U poslednjoj dekadi pritisak popušta. Krajem meseca moguć priliv novca i to u zadovoljavajućoj količini, napokon.

Period koji dolazi je za vas izuzetno aktivan i intenzivan na poslovnom planu. Ali budite oprezni, jer će neke kolege koristiti to i mogu vas izmanipulisati ili čak prevariti. Kako se bliži kraj meseca, tako će se obim posla povećavati, ali to će se na kraju isplatiti jer ćete biti pohvaljeni. Jednoj osobi ne ukazujete poverenje i to će se pokazati kao dobro, jer će njeno obećanje dato vama biti izigrano.

Ovog meseca ste raspoloženi da sve svoje rasprave rešavate dijalogom, međutim to nije preporučljivo.Potrudite se da svoje komentare zadržite za sebe i raspravu svedete na minimum jer preterano subjektivno doživljavate nove događaje i situacije na poslu, a konstantno potcenjujete sposobnosti pojedinih kolega.

Ljubav, porodica, prijatelji

Iskoristite svaki trenutak. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Tokom januara nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u Novu godinu ulazite sa novim mogućnostima za partnersku vezu.

Savet za zauzete Vage da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja. Za slobodne Vage predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

Horoskop za zdravlje

Zvezde ukazuju na to da ove godine nećete imati novih zdravstvenih problema. Tako bi trebalo da bude kada bi sve Vage bile identične. Pošto to nisu, one će različito reagovati na iste životne situacije. Imajući u vidu da ste malo ambiciozniji u ovom periodu, mogli biste malo da preterate. Moguće je da preterano istrošite svoju energiju ili da se preforsirate pa da to ugrozi vaš imuni sistem i dovede do infekcije.

Idite kod lekara ako vas iznenada zaboli nešto u predelu grudnog koša. Najbolje je da ovog meseca u kući provodite što više vremena i tako ćete biti sigurni da će Novogodišnji praznici proći u zdravlju i veselju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link