Lifestyle Moda

Danijela Božić: Kako odabrati odgovarajuću venčanicu

Čitateljkama našeg portala novosadska dizajnerka Danijela Božić otkriva koja su najčešća pitanja koje dame postavljaju pri odabiru savršene venčanice. Narvno, buduće mlade najb+viće zanima kako odabrati venčanicu prema gradji. Danijela drži konsultacije u jednom salonu venčanica kako bi damama objasnila novi elitni trend u svetu, šivenje venčanica po meri.

vencanice-novi-sad

– Sve žene su dobrodošle na konsultacije, jer upravo je to mesto gde mogu da ih posavetujem kako da se pripreme za njihov najvažniji dan u životu ili događaj. Dugo godina radim sa ženama i uvek se trudim da svaka izađe iz mog salona potpuno zadovoljna – kaže Danijela Božić.

Ovde pogledajte izbor najlepših venčanica.

U jeku sezone venčanja novosadsku dizajnerku najčešće pitaju „Koji model je najbolji za mene?“.

– U mom poslu potrebno je biti i psiholog. Kroz opuštenu komunikaciju mogu da shvatim želje klijentkinje, ali isto tako svojim predlozima usavršavam njihov model kako bi krajnji produkt izgledao savršeno za tu osobu.

vencanje-novi-sad (1)

Neodlučne dame često ne mogu da se odluče između dugačke, kratke, sirena ili princes venčanice.

10 najlepših mesta za venčanja u Novom Sadu

 

– Svaka od pomenutih modela je predivna, ali naravno, ne stoji svakoj ženi svaki model. Pokušavam svojim sugestijama da usmerim razgovor ka onom modelu koji je želja klijentkinje. Tada razvijamo ideju, dok ne dođemo do savršene venčane haljine. Nekada to bude prvobitna zamisao, a nekada to bude sasvim drugi model – ističe dizajnerka.

Kada se buduće mlade odluče za tip venčanice slede detalji, pa ne izostaju pitanja o tome kakav izrez treba da bude, koja dužina, da li seći u struku, ispod grudi ili pak na kukovima, otvoriti leđa, postaviti određene delove ili ne.

mdnicol-novi-sad

 

– Pitanje u vezi sa materijalom je uvek prisutno, ali je ono jedino koje prepuštaju meni, jer ja mogu da procenim šta je dobro za određen model i šta najbolje ide uz određen tip žene – objašnjava novosadska dizajnerka.

– Sve su to lepe muke na kojima radimo duži vremenski period da bi haljina bila jedinstvena, jer svaka žena iznese haljinu na svoj način – kaže Danijela.

U svetu je šivenje po meri elitna usluga. Sada i Novosađanke imaju privilegiju da im se dizajner posveti kako bi imale unikatnu venčanicu i izgledale lepo na dan koji će pamtiti ceo život.

Najlepše venčanice poznatih

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
24 Shares
Share via
Copy link