Lifestyle Venčanja

Organizacija venčanja u Srbiji: trend ili neophodnost?

Svetski trend organizovanja nesvakidašnjih venčanja je došao i kod nas. Usled nedostatka vremena budući mlada i mladoženja se sve češće odlučuju da angažuju tim za organizaciju venčanja. U Beogradu i Novom Sadu postoje firme koje se bave ovom delatnošću.

vencanje-jesen-4

Organizacija venčanja je važna ljudima koji ulaze u brak, jer žele da ga pamte do kraja života kaže organizatorka i blogerka Ivana Marinković Mandić.

– Kako sam i sama proživela svoje venčanje, mogu da kažem da je to toliko divan dan sa dragim ljudima da je zaista šteta propustiti ga. Emocije su uzburkane, od enormne sreće do sete, porodice se u tim trenucima objedinjuju i celokupna energija zaista predstavlja božanstven prizor.

Više o trendovima za jesenja venčanja možete pogledati OVDE. 

Mladenci, inspirisani fotografijama neobičnih venčanja, često imaju čudne zahteve. Ivana je organizovala različita tematska venčanja od onih u stilu Džejmsa Bonda, do raznih boho varijanti, sve do neobičnog arty venčanja u muzeju i napuštenom žitnom magacinu.  Ona navodi da je tajna svakog “bajkovitog” venčanja dobra organizacija.

organizacija-tematskih-venc

– Kraljica svake spontanosti je dobra organizacija, sjajan tim koji zna u svakom trenu šta radi. Kada je sve dobro utegnuto, onda ima prostora za improvizaciju i opuštenost kako mladenaca, tako i svih saradnika koji na realizaciji tog dana vredno rade mesecima.

Fotografije preuzete sa bloga Jedan frajer i bidermajer.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link