Moda Venčanja

Danijela Božić, više od venčanica za snažne i nežne, hrabre i smerne žene

danijela-bozic-vencanice

Modna dizajnerka Danijela Božić iz godine u godinu postavlja jasan put u modi. Ženstvenost, prefinjenost, sofisticiranost, elegancija, su ono sto predstavlja. Iz porodičnog biznisa preko dve decenije Danijela nastavlja sa svojim potpisom i pečatom, vizijom i kvalitetom prepoznatim širom sveta. Danijela je već našim čitateljkama objašnjavala kako odabrati venčanicu, a sada nam govori koji će trendovi biti aktuelni.

– U samim počecima bavljenja modom, moram priznati da venčanice nisu bile u fokusu niti mi je bilo inspirativnosamo razmišljanje na temu venčanja ali čovek se menja, raste i normalno je da nisam ista sada i pre 10 godina i da sam inspirisana za stvaranje novim momentima koji me vode kroz život. To je čak neophodno za nas kreativce , da ispitujemo granice i da iste pomeramo kaže Danijela.

Pre nekoliko godina, razmišljajući o venčanici kao haljini u drugačijoj formi, odelu ili kombinezonu, počela je da se razvija ideja kako bi mogla jos da izgleda ta bela, odvažna, elegantna, sofisticirana stvar za najlepši i nekom najznačajniji dan u životu.

– Od tada, a kako su najavljivali veoma značajni i uticajni modni svetski mediji, (Fashion|One Tv , Fashion TV) moja kolekcija venčanica bila je propraćena naslovima “Danijela Božić je promenila izgled venčanice” i “Nešto  više od bele haljine sa Danijelom Božić” što me je inspirisalo za dalje stvaranje upravo ovakvih kolekcija – kaže ona.

Dugogodišnji rad sa klijentkinjama za koje su rađene haljine po meri (custom made), razvile su još mnoge ideje i inspirisale me da radim i za one snažne i nežne, hrabre i smerne žene. Iskustvo je dragoceno u svemu za dalji razvoj i pokretač je večito novih ideja. Biti drugačiji jeste zahtevno ali je upečatljivije.

Inspirisana ženom u njenom najnežnijem i najženstvenijem izdanju, ispunjena emocijama ljubavi, lepote, nežnosti, moja vizija oslikava se u novoj kolekciji venčanica za proleće/leto 2020. godine, koja je premijerno predstavljena na 10. jubilarnom  Belgrade Wedding Show, u hotelu Hilton.

Kolekcija je izrađena od finih i lepršavih materijala, satena, svile, čipke sa dodacima kristalnih perlica kao i pliša i finog veštačkog krzna u formi pelerine. Akcenat je na ženskim ramenima koja su istaknuta da suptilno zavode.

Kako to izgleda, pogledajte u videu ispod.

Fotografije: Miloš Delić
Video: Velimir Mutuc
Model: glumica  Iva Štrljić
Fascinatori: Dragan Smiljanic
Dekorater: Flamboyant. fdae
Lokacija: Hilton hotel Beograd

Bridal Collection SS2020

Bridal Collection SS2020Beautiful actress Iva Štrljić in new video for our atelier and we are InLove😍Wear Danijela Bozic dresses for the best moments in your life!Video Mag Velimir MutucPh Milos DelicFascinators BlackbirdfieldMakeup Jelena DjukicHairstyle Danijela DacaFlowers Decorated by Konstantin Matiz

Gepostet von Danijela Bozic DB Atelier am Sonntag, 15. Dezember 2019

Kako bez greške odabrati idealnu venčanicu prema obliku tela

Tamara Obradović

Tamara Obradović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

130 Shares
130 Shares
Share via
Copy link