Lifestyle Venčanja

Najlepše mladenačke fotografije

Pred vama je 5 novosadskih fotografa i 5 najlepših mladenačkih slika. Ova mala remek-dela nastala su u trenutku inspiracije. Istovremeno, ove fotografije su plod dugogodišnjeg rada, mnogo pokušaja, uspeha i promašaja. Ako i vi imate mladenačke fotografije koje želite da objavite, slobodno pošaljite.

La Belle Époque

milutinovic

Nežna ali efektna fotografija Aleksandra Milutinovića snimljena je na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ova fotografija je izbor samog autora, pošto je klasična i emotivna. (http://www.aleksandarmilutinovic.com/ i facebook.com/fotoaleksandarmilutinovic)

Klasje

Bojan-Hohnjec

Fotografija Bojana Hohnjeca od koje zastaje dah. Snimljena na polju pšenice. (facebook.com/WeddingStudioByHohnjec)

Grčko-srpsko slavlje

babic-(4)

Pretek smeha, radosti i veselja na grčko-srpskoj svadbi pokazao je da za radost nije potrebno razumeti strani jezik. Kombinacija više faktora rezultirala je lepim i veselim fotografijama koje je snimio Milan Babić. (facebook.com/Milan.Babic.Photography)

Ljubav na kiši

milivojevic

Reči u refrenu „Like rain on your wedding day“ pesme Ironic, Alanis Morissette, svedoče o neverovatnom baksuzluku, kada kiša pokvari najlepši dan u životu devojke. Na venčanju koje je fotografisao Marko Milivojević je bilo upravo suprotno. Veoma dirljiva slika iz Dunavskog parka u Novom Sadu. (facebook.com/PhotographyByMilivojevic)

Sreća

kamasi-dunja-i-vlada

Vedre boje balona, osmeh mladenaca i plavo nebo bez ijednog oblačka. Trenutak koji je stao u jednu fotografiju Aleksandra Kamasija na Dunjinom i Vladinom venčanju. (facebook.com/weddingstudiokamasi)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Za najbolje fotografije sa nase svadbe pre godinu i po dana zasluzan je fotograf Sasa Raskovic…prezadovoljni smo kako je obavio posao.

  • Saša Rašković je vrh,čovek predan fotografiji do savršenstva.Takođe i moje venčanje je slikao.

969 Shares
969 Shares
Share via
Copy link