Novi Sad

Koje radnje će se otvoriti u TC Promenada

Tržni centar Promenada niče munjevitom brzinom. Novi objekat na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja imaće 150.000 kvadratnih metara i trebalo bi da zaposli 1.500 ljudi. Osim osnovnih informacija donosimo vam i spisak potencijalnih zakupaca u novom tržnom centru.

Prema pisanju sajta Property-forum.eu u TC Promenada će se nalaziti poznati modni brendovi kao što su Convers, Calvin Clein, Diesel, Levis, Replay, Aldo, Lacoste, Superdry, Timberland, kao i brendovi sportske opreme Nike, Adidas, Sportvision i Under Armor

Kako navodi izvor našeg portala, pored brendova najavljenih na tom sajtu, u ovom centru mogli bi se naći i brendovi iz Inditex grupe (Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius) kao i radnje koje su već poznate Novosađanima: Esprite, Springfield, Koton, CCC, te marke koje svoje radnje uskoro otvaraju i u TC Big, a to su Sinsay i Reservedю

Megamarket na 3000 kvadrata.

U ovom centru nalaziće se veliki mega market, a kako piše Property-Forum to bi mogao biti Univerexport. Još uvek nije poznato da li bi Univerexport ukoliko uđe u Promenadu, zatvorio svoj objekat na Spensu koji sada radi 24 sata.

Bioskop, restorani, kuglana

Bioskopi su nezaobilazna stvar u modernim tržnim centrima pa će tako i Promenada, a prema prvim informacijama zakupac bi mogao biti Cinneplex pod čijim okriljem već funkcioniše bioskop Arena u centru grada.

Restorani odnosno “Foodcourt” prostiraće se na preko 1400 kvadrata. Tu se mogu očekivati poznati lanci kao što su KFC, Mc Donalds i drugi, ali niko od njih još uvek nije potvrdio otvaranje svog obejkta.

Kako smo ranije najavili Starbucks bi svoju prvu kafeteriju u Srbiji mogao da otvori baš u Promenadi. Svoje prisustvo najavili su i neki od poznatih novosadskih ugostiteljskih imena.

Prema rečima našeg izvora koji je upućen u planove, centar bi trebao da poseduje i kuglanu i teniske terene.

Kako će Novi Sad izgledati u budućnosti?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

215 Shares
215 Shares
Share via
Copy link