Magazin Novi Sad

Prelepi pas lutalica svratio u novosadski tržni centar da šmekne nove modne trendove (VIDEO)

Pas u šopingu
Foto: Collage / Screenshot / Instagram / 192_rs

Čim nastupi malo svežije vreme, podsetimo se da je omiljena zabava Novosađana boravak po tržnim centrima.

Tu provode sate u šmekanju izloga, isprobavanju stvari, šopingu, kafenisanju sa prijateljima, gledanju filmova, odlasku na klopu, a većina dođe samo da ubije vreme u nedostatku boljeg provoda i novca.

Sledeći primer naših sugrađana, za sličnu zabavu se odlučio i jedan presladak pas, koji je svratio u popularni novosadski šoping mol da šmekne šta je u trendu ove jeseni i da se malo ugreje, što je prenela Instagram stranica 192_rs.

Kada je video sve što ga zanima, iskoristio je priliku da malo odvežba, džogirajući pokretnim stepenicama u suprotnom smeru, a zatim se ipak odlučio da napusti gungulu i vrati na svež vazduh.

Tačno je znao gde je izlaz, pa se kao iskusan kupac uputio ka rotirajućim vratima, ne mareći puno za gužvu oko njega.

Usledili su i brojni komentari korisnika društvenih mreža.

“Oko moje lepo pametno”, “Ako stepenice nije pogodio, izlaz jeste iz prve”, “Duša pametna”,”Za primer ljudskoj rasi”, “Muški pas beži od žene koja šopinguje”, “Jadan cuko, kao da je na treningu”, “Došao u šoping”, komentarisali su naši sugrađani na Instagramu.

U svakom slučaju, izgleda da se dobro zabavio, taman se malo ugrejao pre odlaska u nove avanture, a nadamo se da je ovog prelepog badžu neko od prisutnih i nahranio, da ne mora da luta praznog stomaka.

Novosadski je tražiti slanine od komšije kad te gađa jajetom i prati auto u perionici dok lije kiša (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

126 Shares
126 Shares
Share via
Copy link