Hostel-Terasa-Novi-Sad-(13)
Smeštaj

Hostel Terasa: prostranost, funkcionalnost, privatnost

Hostel Terasa smešten je u Miletićevoj ulici 43, u centru Novog Sada. Prostire se na 400 metara kvadratnih, ima šest stanova, 50-70 ležajeva i veliku zajedničku terasu, odakle se ulazi u sve smeštajne jedinice.

Hostel-Terasa-Novi-Sad-(3)

U ovom hostelu je sve podređeno funkcionalnosti, prostranosti i privatnosti. Svaki stan ima dnevnu sobu, kuhinju kupatilo i jednu do tri spavaće sobe. Svi kreveti su dužine 210 centimetara i prilagođeni su sportistima, a pored toga imaju i dušeke sa memo penom. Terasa nije hostel namenjen bekpekerima, nego pre svega grupnim gostovanjima, po dogovoru, i za pojedinačna noćenja. Ali ovde se ne izaju kreveti nego sobe.

Hostel-Terasa-Novi-Sad-(7)

Gosti dolaze sa svih kontinenata, a najčešće mladi, grupe, organizacije i manifestacije. Dolaze i stariji gosti, jer ovde imaju mir, tišinu i privatnost.  Hostel terasa ima dobar Wi-Fim, higijenu na zavidnom nivou, privatni parking i privatnu podzemnu garažu.

Hostel-Terasa-Novi-Sad-(6)

Cene noćenja u hostelu Terasa su najviše u gradu, i zavise od brojnih faktora: od broja gostiju i broja noćenja, termina i tipa privatnosti koju gost želi.

Hostel-Terasa-Novi-Sad-(12)

Hostel Terasa je počeo sa radom 2013. godine, ali je pre planiranog otvaranja imao veliki peh. Jedna klima je izazvala požar dva dana uoči najavljenog otvaranja. Hostel je obnovljen za rekordnih 28 dana i tada je primio prve goste. Od tada radi bez prekida.

Potražite još mesta za smeštaj u Novom Sadu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share