city-hostel-basta
Foto: Milenko Stanković
Smeštaj

City hostel u Novom Sadu – hostel sa najlepšom baštom

U Radničkoj ulici u Novom Sadu nalazi se zanimljiv City hostel, sa još zanimljivijom baštom. Uređena sa dosta ukusa, bele stolice i stolovi i oslikan zid, čine ovu baštu interesantnim mestom gde se druže novosadski turisti, gledaju utakmice, filmove i imaju tematske večeri.

city-hostel-novi-sad
Foto: Milenko Stanković

City hostel je još 2011. godine otvorio Igor Erhartič, stručnjak hotelijerstva, sa diplomom stečenom na američkom Albama koledžu. Nakon uspešne sportske karijere Igor se odlučio za hotelijerstvo kako bi pretočio stečeno znanje i iskustvo u sopstveni bizinis. Ovaj hostel je namenjen mlađoj populaciji, turistima, sportistima, studentima, ali i domaćim gostima iz regiona.

– Za ovih 5 godina, od kako vodim City hostel, dobili smo stalne goste iz Finske koji nam dolaze čak dva puta godišnje na odmor – kaže vlasnik hostela.

city-hosteli-novi-sad
Foto: Milenko Stanković

Iako se u nekim evropskim hostelima čak Wi-Fi i posteljina naplaćuju u našim hostelima je i to besplatno. City hostel se ubraja u novosadske hostele koji ruše predrasude o hostelima. Higijena i gostoprimstvo je ovde na prvom mestu, a imaju i ocenu 9,1 na booking.com. U hostelu su na raspolaganju i zajedničke prostorije, čajne kuhinje i besplatan bežični Internet. Na svakom spratu hostela City postoji dnevni boravak koji sadrži LCD TV sa kablovskim kanalima. Svaki sprat takođe uključuje čajnu kuhinju za pripremu obroka i zajedničku trpezariju. Tu su i 2 kupatila, 1 za muškarce i 1 za žene.

hosteli
Foto: Milenko Stanković

Ovde možete iznajmilti privatnu sobu ili krevet, a kapacite je 43 kreveta. City hostel se izdvaja po tome što ima dobru lokaciju, blizu je centra, ima dobru infrastrukturu, a u blizni su mu i restoran, dva kafića i pekara. Stranci koje smo zatekli ovde su veoma druželjubivi, a upravo je druženje ono zbog čega u poslednje vreme turisti sve više putuju sami kako bi sticali nove prijatelje širom sveta.

Ono što je zagarantovano u ovom City hostelu jeste prijateljska atmosfera, koja ruši sve predrasude o hostelima.

Potražite još mesta za smeštaj u Novom Sadu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share