Pabovi Smeštaj

Beograd zna šta je pub crawl, a sada on stiže i u Novi Sad

Hostel Caffe Bar Rookies u Novom Sadu je prvi osmislio besplatni turistički obilazak, a sada za turiste uvodi i novo dešavanje, popularni pub crawl.

hosteli-jevrejska
Foto: Milenko Stanković

Ovaj hostel u našem gradu se ponosi visokim ocenama na sajtu booking.com, a prvenstveno je orjentisan na backpackere. Upravo zbog njih hostel Caffe Bar Rookies organizuje i pub craw, obilazak novosadskih kafana i kafića, kako bi turisti osetili noćni život Novog Sada. Beograd je zbog pub crawa proglašen za jednu od top 10 svetskih destinacija za noćni provod  i od strane vodećih svetskih medija. Tura uključuje obilazak posebnih klubova uz preporuke gde su grupisana najbolja mesta za noćni izlazak.

hostel-jevrejska-backpekeri
Foto: Milenko Stanković

Novi Sad se priprema za 2021. godinu, a da li će pub craw i u Novom Sadu biti jednako dobar kao u Beogradu i evropskim gradovima? Free walkin tour, odnosno besplatne šetnje sa turističkim vodičem, pokazale su se kao odlična ideja, pa ne sumnjamo da će tako biti i sa obilascima pabova, s obzirom na to koliko stranci vole naš noćni život.

A pub crawl (sometimes called a bar tourbar crawl or bar-hopping) is the act of one or more people drinking in multiple pubs or bars in a single night, normally travelling by foot or public transport to each destination and occasionally by cycle.

U ovom novosadskom hostelu u Jevrejskoj ulici možete iznajmiti sobu, ali i krevet, što je zanimljivo svima koji vole da putuju sami i da upoznaju druge na putovanjima. Takođe, van i tokom sezone, u ovom hostelu su i domaći gosti uvek dobrodošli, kao i turisti.

hostel-jevrejska-smestaj
Foto: Milenko Stanković

Sada već davne 2009. godine je na mestu hostela bio kafić koji je vlasnik hteo da zatvori, ali je umesto toga došao na ideju da napravi hostel i iskoristi stambeni prostor iznad. I tako je 2011. godine od kafića u pasažu nastao hostel koji i danas, posle 5 godina radi veoma dobro.

Više o Novom Sadu i turistima

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

M

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš