hostel_varadinn_1
Foto: Hostel Varad Inn
Smeštaj Vesti Novi Sad

Varad Inn Boutique Hostel &Cafe – mala oaza u Novom Sadu

Moderno opremljeni Varad Inn Boutique Hostel & Cafe je idealno mesto za organizovanje mini seminara, kreativnih radionica, promocija i umetničkih izložbi. Osim što nudi vrhunski smeštaj, ovaj hostel ima i prostor pogodan za obavljanje različitih aktivnosti, a sve to po povoljnim cenama. Ovaj jedinstvni hostel je takođe pravo rešenje za smeštaj sportskih ekipa, većih grupa, udruženja i raznih drugih organizacija.

hostel_varadinn_3
Foto: Hostel Varad Inn

Prvi je Boutique hostel u Novom Sadu – modern dizajniran, ekstrakomforan, u slikovitom okruženju sa veoma pristupačnim cenama. Varad Inn Boutique Hostel &Cafe nalazi se na adresi Štrosmajerova 16 u Petrovaradinu, tik uz tvrđavu. Ovaj hostel je jedini hostel u Novom Sadu koji je smešten u namenskom privrednom objektu, a ne u kućnom smeštaju. Nalazi se u baroknoj zgradi izgrađenoj 1714. godine, a koja je pre dve godine renovirana prateći svetske standarde.

hostel_varadinn_spolja
Foto: Hostel Varad Inn

Zanimljivo uređen prostor ovog hostela može se vrlo lako prilagoditi u svrhe promocija, izložbi i održavanja različitih kreativnih radionica i skupova. Ovde možete organizovati i mini-seminare i prezentacije, a sa ljubaznim osobljem se možete dogovoriti oko svih detalja. Ako ste kreativni i imate ideje koje želite da predstavite manjem broju ljudi, ovaj hostel je pogodan za takve prilike, a dobro je rešenje i za vikend skupove. Osim toga, u sklopu hostela nalazi se i prijatan kafe, kao i privatna bašta, gde u smokvinom hladu možetenapraviti predah od poslovnih aktivnosti i uživati u dobroj atmosferi.

hostel_varadinn_4
Foto: Hostel Varad Inn
basta_hostel_varadinn
Foto: Hostel Varad Inn

Hostel ima 37 kreveta raspoređenih u dvokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne, šestokrevetne, osmokrevetne i desetokrevetne sobe, a u ponudi je i soba sa francuskim ležajem. Sve sobe imaju puno svetlosti, opremljene su klima uređajima, novim krevetima i ortopedskim dušecima, ormarićima koji se zaključavaju. Ormarići su dovoljno veliki da u njih stane čitav jedan kofer srednje veličine. Neke od prednosti ovog hostela su – visok nivo higijene, što uključuje i peškire i posteljinu, kupatilo i toalet u svakoj sobi, pojačan Wi-fi signal, a osoblje hostela je 24 sata na usluzi gostima. Treba napomenuti i to da zaposleni govore više jezika – engleski, nemački, francuski, italijanski, mađarski, grčki i ruski.  Objekat je pokriven kamerama, a svaki gost je besplatno osiguran preko UNIQUA osiguranja.

hostel_varadinn_2
Foto: Hostel Varad Inn

Osim za organizovanje skupova poslovne prirode, smestaj sportskih ekipa, Varad Inn Boutique Hostel je pogodan i za smeštaj vaših gostiju kada organizujete neko slavlje. Ukoliko pravite venčanje ili bilo koje drugo slavlje ovog leta, a ne znate gde da smestite svu rodbinu koja dolazi sa strane, ovo mesto je idealno rešenje za to – u neposrednoj blizini je centar grada, ima istorijsku priču, šarm i modern opremljene sobe, te ćete sigurno ostaviti dobar utisak, čak i onim najzahtevnijim članovima porodice.

Pročitajte više o smeštaju u Novom Sadu

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share