Smeštaj

Hostel Centar – komfor, svežina, privatnost

Hostel Centar je smešten u starom jezgru Novog Sada, u ulici Milovana Vidakovića 5. Namenjen je poslovnim ljudima, porodicama, dečijim posetama i starijim gostima koji žele mir, tišinu i privatnost. Naravno, ovde gostuju i oni koji u Novi Sad dolaze u provod, na momačke ili devojačke večeri.

hostel-centar-novi-sad-cena

Hostel Centar je koncipiran tako da svaki gost ili grupa gostiju ima komfor i privatnost. Ima sedam smeštajnih jedinica i 30 ležajeva, i nije za bekpekerski smeštaj. To znači da u hostelu Centar izdaju smeštajne jedinice, a ne krevete.

hostel-centar_NS

Ovde je izuzetno čisto, svaka soba ima svoje kupatilo, koje je novo i besprekorno održavano. Sobe su uređene tako da je u njima prijatno boraviti tokom celog dana, a svaka soba ima svoju boju. Sve u hostelu je novo i čisto, od nameštaja, preko kupatila i zidova, do najsitnijih detalja.

hostel-centar_novi-sad-12

Hostel Centar se nalazi u centru, nadomak pešačke zone, pa gosti ovog hostela mogu u obližnjim restoranima da organizuju kolektivni doručak, ručak i večeru po znatno povoljnijim cenama. U sobama nema grejnih tela (osim radijatora).

hostel-centar-u-novom-sadu

Četiri zasebna rutera garantuju besprekoran Wi-Fi signal, a hostel Centar u dvorištu ima 4-6 parking mesta koji su besplatni za goste. Dvorište hostela takođe može da bude prijatno mesto za kafu ili predah.

Hostel Centar je otvoren 2012. godine i od tada radi bez prestanka.

Potražite još mesta za smeštaj u Novom Sadu

Aleksandar Ivanišević

Reporter lutalica iz XX veka. Konfliktna ličnost.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link