Smeštaj

Gde je najjeftiniji smeštaj u Novom Sadu?

Za sve turiste, i one koji rado posećuju naš grad, pitanje smeštaja veoma je važno, a mi smo pokušali da istražimo gde to u Novom Sadu možete odsesti za male pare, a da vam bude lepo i udobno. Hosteli su veoma popularni u svetu, a od pre nekoliko godina i kod nas. Cene stanova Novi Sad naravno zavise od perioda u kojem dolazite, udaljenosti od centra grada i komfora. Osim hostela, prelažemo vam još nekoliko rešenja za pristupačan smeštaj.

Hostel Varad Inn

Ovaj hostel je na Petrovaradinu, pa je cena nešto jeftinija zbog lokacije, ali za vreme Exita, ovo je lokacija broj jedan. U toku godine ovde možete odsesti za 10 evra po osobi, u sobi sa zajedničkim krevetom i kupatilom. Na raspolaganju su vam sobe sa 2,4,5 i 6 kreveta, a tu su i dve velike sobe gde može biti 8 i 10 gostiju. Svaka soba ima svoje kupatilo, a možete koristiti i kuhinju i uživati u pogledu na terasi.

hostel varad inn
Foto: www.varadinn.com

Hostel S

Smešten je u Kisačkoj ulici, i ima zaista veliki kapacitet, od čak 120 kreveta. Na raspolaganju vam je 31 soba, a smeštaj se kreće od 1.000 dinara po osobi ako ste deo grupe, odnosno od 1.200 dinara ako dolazite sami. Vlasnici kažu da je ovde usluga hotelska a cena hostelska, pa u svakoj sobi imate posebno kupatilo, a lokacija je odlična. U baštici hostela je roštilj Žar Mance, gde po povoljnim cenama možete da se hranite dok ste u Novom Sadu.

Pansion Amaro

Ovo je nešto između hotela i hostela, a sobe su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne ili jednokrevetne. Svaka soba ima svoje kupatile, a cene su oko 26 e za dvokrevetnu sobu i 24 za jednokrevetnu. Amaro jena Limanu, a u sklopu objekta je i restoran gde možete ručati.

pansion-amaro
Izvor: Pansion Amaro

Hotel Tal Centar

Ako ste više za hotelski smeštaj i ne želite da delite sobu sa još nekim, predlažemo vam mini hotel Tal Centar u Zmaj Jovinoj ulici, u samom centru grada. Sobe su moderno opremljene, imate aprtmane sa čajnom kuhinjom, ili sobe samo sa bračnim krevetom, a cene za jednokrevetnu sobu su 22 evra, odnosno 32 evra za dvokrevetnu sobu.

Stan na dan

Ovo je veoma popularna opcija u Novom Sadu, možda čak i najjeftinija, a komfor i privatnost ćete sigurno imati. Radi se o stanovima koje vlasnici iznajmljuju na dan pa do 30 dana, a cena je po dogovoru. Uglavnom se kreće od 15 evra po danu, ali ako ostajete duže, sigurno se možete dogovoriti sa vlasnikom. Ono što je prednost ovakvog smeštaja jeste da dobijate stan samo za sebe, ključeve, i niko vas neće uznemiravati, nema recepcije, i privatnost vam je zagarantovana.

PROČITAJTE: Najbolji hosteli u Novom Sadu >>

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Cene izdavanja stanova u Novom Sadu su priblizne beogradskim cena varira zavisno od lokacije ali moja je preporuka da stan potrazite preko agencije Solis a u vreme odrzavanje EXIT-a obavezno rezervisite stan unapred.

  • moj exit 2021 i naravno privatni smeštaj prenoćište dvorište u novom sadu jer imaju besplatan parking usred centra grada 🙂

523 Shares
523 Shares
Share via
Copy link