Horoskop Mesečni horoskop

Horoskopski znak Bik: Mesečni horoskop za februar 2016. godine

Za tvrdoglave Bikove sledi napet mesec. Često ćete se naći u raspravama sa prijateljima i partnerom, kao i sa kolegama. Ali ne brinite, sredinom meseca sve ide na bolje, i vaš trud biće cenjen. Isplanirajte romantičan dan zaljubljenih sa partnerom, a ako ste slobodni ovo je pravo vreme za upoznavanje nekog novog.

Na početku meseca očekuju vas bitke sa prijateljima i sukobi sa partnerom. Ali ne brinite, dolaze bolji dani. Konačno ćete znati kada treba jače da idete ka cilju, a kada je vreme da odustanete. Shvatićete da li su oni za koje se borite vredni toga ili ne. Moguće je da ćete biti u žustrim raspravama u vezi sa nekim vašim stavovima koje se odnose na religiju il politiku.

Bićete omiljena osoba u prostoriji 14. i 15. februara i svi će želeti da budu u vašem prisustvu. Prijatelji su spremni da vam se otvore, pa će mnogi podeliti svoju intimu sa vama ili potražiti vaš savet. Krajem meseca moguće je da ćete biti nervozni, ali trudite se da ne trošite energiju na beznačajne stvari koje su prolazne.

Ljubav

Poznato je da Bikovi znaju da budu tvrdoglavi, pa će ovo uglavnom smetati vašem partneru početkom meseca. Nigde vam se nećete žuriti, pa ćete do rešenja dolaziti na miran i staložen način. Slobodni će biti spremni da preuzmu veliki rizik i pruže šansu osobi koja im je prosto neodoljiva. Novo poznanstvo desiće se između 6. i 8. februara.

ljubav-horoskop
Izvor: Pixabay ©

I zauzeti će poželeti malo promene i avanture u vezi, pa ćete partneru predložiti da…

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
56 Shares
Share via
Copy link