Horoskop Mesečni horoskop

Horoskopski znak Bik: Mesečni horoskop za februar 2016. godine

I zauzeti će poželeti malo promene i avanture u vezi, pa ćete partneru predložiti daradite neke neuobičajene stvari. Ovo može biti veoma korisno za vaš odnos. Pažljivo isplanirajte dan zaljubljenih jer je ovo pravo vreme da se lepo provedete sa partnerom i prisetite početka i zaljubljenosti. Krajem meseca bićete zaokupljeni teškim mislima i moguće je da ćete preispitivati svoj odnos sa partnerom.

Posao

Februar će biti radan, malo slobodnih dana, puno obaveza, i aplauz će verovatno izostati. Ipak, nemojte se obeshrabriti, vaš trud neko vidi. Ostanite pozitivni, i tako pridobijte nadređene i kolege na vašu stranu. Početko druge nedelje, 8. i 9. februara bićete posebno kreativni, pa je ovo pravo vreme da poradite na tim idejama o kojima razmišljate već nedeljama.

Ako do sada niste napravili listu ciljeva za 2016. godinu, uradite to sada. Jednostvano ih zapišite u notesu ili napravite pravi malo pano koji ćete zakačiti u kancelariji. Ovo će vas motivisati za nove radne pobede. Štiklirajte ostvareno, podvucite ono što želite, i samouvereno krenite ka ostvarivanju ciljeva. Zvezde su uz vas.

posao-horoksop
Izvor: Pixabay ©

Nezaposleni ne bi trebalo da odustaju, jer ovog meseca će imati više sreće nego inače, pa svoj CV šaljite na što više adresa, pogotovo 13. i 14. februara.

Zdravlje

Ovo je mesec kada ćete napredovati u svojoj fizičkoj spremnosti. Iznenadite sebe i dodajte nove vežbe, ili krenite na novi sport. Upišite časove plesa, idite na plivanje, i uz to vodite računa o ishrani.

Pročitajte godišnji horoskop za Bikove

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

56 Shares
Share via
Copy link