Horoskop Mesečni horoskop

Horoskopski znak Rak: Mesečni horoskop za februar 2016. godine

Rakove početkom meseca čeka lepo iznenađenje, a postelja im u februaru nikada neće biti hladna. Pripremite se polako za mart, kada slede promene na poslovnom planu, a februar iskoristite da povratite fizičku snagu, da izgradite dobar odnos sa svojim timom, i da komunikaciju sa partnerom prebacite na viši nivo.

Početkom meseca, između 3. i 5. februara dobićete inspiraciju tamo gde je niste očekivali. Moguće je da ćete dobiti i neki poklon, nemojte se čuditi već ga lepo i spremno prihvatite i zapamtite, poklonu se u zube ne gleda. Ako vam neko pruži ruku, slobodno je prihvatite, bez mnogo razmišljanja. neće vam biti zatražena usluga za ovu pomoć, već je shvatite kao dar.

Početkom druge nedelje, 8. i 9. februara počećete da gledate stvari na drugačiji način. Događaji, osobe i situacije pojaviće se u potpuno novom svetlu, i moguće je da ćete poželeti da se vratite unazad i ispravite greške. U februaru ćete često biti zaokupljeni stvarima koje će vas odvlačiti od vaših svakodnevnih obaveza. Ovo može biti vaša omiljena TV serija i nove epizode, ili prijatelj koji će vas zvati da idete sa njim u provod, umesto da sredite stan ili napravite plan za dan na poslu. Ne dajte se omesti, i ako je neophodno, napravite listu prioriteta i zadataka za svaki anredni dan.

Ljubav

Ovog meseca otkrićete nove strane ljubavi. Moguće je da ćete biti stidljivi kada upoznate novu osobu, ali već početkom meseca vaša vodena priroda je živahna, a energija koju dobijate ogromna. U krevetu ćete tražiti partnera kojem zaista možete da verujete, i sa kojim možete da budete ono što zaista jeste. Ova osoba brzo će vam se uvući pod pokrivače, ali i pod kožu.

sreca-ljudi
Izvor: Pixabay ©

Slobodni Rakovi će 6. februara imati zanimljiv dan…

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link