Horoskop Mesečni horoskop

Horoskopski znak Lav: Mesečni horoskop za februar 2016. godine

Lavovi će ovog meseca biti nestrpljivi, uglavnom kada se radi o poslu. Uvek ste spremni na ljubav, pa tako ni februar neće biti izuzetak. Za one u vezama, sledi lepo provedeni dani sa partnerom, a slobodni će privlačiti pažnju gde god da se pojave. Ovog meseca, nemojte se iznenaditi ako budete u društvu svog omiljenog pevača ili filmske zvezde.

Kultivišite svoje bliske odnose 1. i 2. februara. Nemate vremena za gubljenje ovog meseca, pa ljudi sa kojima provodite vreme, zaista treba da smatraju sebe srećnicima, i to treba da im kaže dovoljno o tome koliko vam zapravo znače. Imaćete mnogo ličnih sukoba na poslu, 8. i 9. februara, i kada ne budete imali gde da pobegnete, počećete da se osećate klaustrofobično.

Popunićete svoj društveni kalendar, pa ćete biti glavni na žurkama 16. i 17. februara. ovo vam može pomoći da razbijete monotoniju u koju ste upali, ali pazite da ne zakažete previše događaja na koje nećete stići da odete. Organizujte svoje vreme dobro, tako da slobodno vreme provedete i sa prijateljima koje niste dugo videli, u nekoj mirnijoj atmosferi. Bićete i u društvu poznatih ličnosti, 21. i 22. februara, pa budite spremni da čujete neki savet, ili možda čak i uzmete autogram. Tu gde ste sada, niste stigli sami, pa pažnju posvetite i malim ljudima koji su vam pomogli u tome. Novac nije uzalud potrošen ako će usrećiti nekoga.

Ljubav

Za srdačne lavove, ne postoji period koji je loš za ljubav. Ovaj mesec počeće vam veoma lepo, a sa partnerom ćete lako kombinovati strast u postelji sa nežnošću i romantičnim trenutcima. Uživajte jedno u drugome, otvorite se prema partneru, i videćete da će vaš odnos dostići potpuno novi nivo.

par-ljubav
Izvor: Pixabay ©

Slobodni Lavovi imaće sreće 6. i 7. februara, kada će privući pažnju osobe koja im se dopada, a moguće je i da će se neobavezan flert završiti u krevetu…

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link