Horoskop Mesečni horoskop

Horoskopski znak Devica: Mesečni horoskop za februar 2016. godine

Početak februara možda i neće biti baš sjajan za Device, ali s obzirom na to da ste perfekcionista, potrudićete se da sve brzo dovedete u red. Oni u vezama izaći će iz svoje zone komfora, a slobodni će upoznati osobu koja će ih uzdrmati i uvesti neke novine u njihov ljubavni život.

Imaćete jaku želju da se odvojite od grupe, posebno 3. i 4. februara, ali ćete nekako uvek zaostajati za ostalima. Šta je to što vam je potrebno da vas pogura napred? Niste sasvim sigurni, ali spremni ste da uradite sve da biste došli do cilja i pronašli rešenje. Bićete grubi prema ljudima za koje imate utisak da vam samo oduzimaju vreme, 12. i 13. februara.

Poznato je da Device prosto ne mogu da funkcionišu dok sve ne bude u savršenom redu, pa ćete u prvoj polovini februara biti neraspoloženi. Imaćete utisak da ljudi upiru prstom u vas. Ali ne brinite, stvari dolaze na svoje mesto, i od 18. februara možete da odahnete. Ne možete sve sami postići, i poslušajte savete i mišljenje najboljeg prijatelja, koji je tu za vas.

Ljubav

Februar donosi nove promene u ljubavnom životu Devica koje ponekad znaju biti veoma tihe i povučene kada se radi o ljubavi. Više volite kada vama prilaze i udvaraju se, a ako ste u vezi, ne gledate baš ni malo izvan nje. Ovog meseca ćete ipak biti izazvani da izađete iz svoje zone komfora. Početkom meseca, 3. februara, vi i vaš izabranik ili izabranica spremni ste da napravite novi korak u vašem odnosu.

par-ljubav-6
Izvor: Pixabay ©

Slobodne Device otkriće ovog meseca nekoga sa kime dele pravu hemiju. Već pri prvom susretu moći ćete…

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link