Horoskop Mesečni horoskop

Veliki letnji horoskop za 2016. godinu

Stiglo je leto i vreme kada mislimo samo na more, odmor i Sunce. Veliki horoskop za leto 2016. (juli, avgust i septembar) donosi mnoštvo uzbuđenja. Nekima će ovaj vodič kroz zvezde doneti i razloge za brigu.

Ovan

Ljubav

Ovaj juni će za vatrene Ovnove proteći bez nekih posebnih problema. Letnji meseci su idealni za upoznavanje novih ljudi, ali i da se obnove neka stara sentimentalna osećanja i emotivne veze. Na vašu nesreću, mogu isplivati neki teški argumenti protiv vas, koji čak mogu dovesti i do rastave.

U većini slučajeva, osobe rođene u znaku Ovna će iskusiti stabilnost u vezi, a osećaće potrebu da učvrste temelje veze i uplove u bračnu luku. Slobodni Ovnovi će napraviti vreme za ljubavne sastanke sa osobama koje ne žele samo površne odnose.

Posao

Saturn i Jupiter vam neće baš doneti koristi kada su posao i novac u pitanju, ali to ne znači da nećete proći dobro. Nažalost, veoma ćete se umoriti jer će vam trebati mnogo truda da postignete zacrtano. Za sve će vam trebati mnogo više snage i truda, a to će vas baš umarati. Čak će vam i troškovi biti užasno visoki ukoliko planirate da investirate u posao. Ukoliko i uspete da zaradite nešto, još brže ćete i potrošiti to. Budite oprezni kada potpisujete ugovore, najbolje da izbegavate takve situacije, ili kada sklapate poslovna partnerstva.

Sreća

Iako je Saturn na vašoj strani, od toga nećete imati neke koristi jer on nema nikakve veze sa srećom. Ono što postignete će biti rezultat isključivo vašeg truda i rada i samo sebi možete da zahvalite na tome. Ukoliko vam se i posreći to će biti takve sitnice da se ni ne računaju. Od polovine juna meseca sreća će vas skroz zaobilaziti do kraja leta.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

63 Shares
Share via
Copy link