Horoskop Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Bik: mesečni horoskop za maj 2016.

Generalno, Bikovi ne žele da budu nepristojni, ali 1. maja niste sigurni da li vi nasrćete na ljude ili je obrnuto. Usporite! Dođite do daha. Dajte sebi šansu da vam se um razbistri i da ponov sagledate situaciju i napravite plan delovanja.

Već 8. i 7. ćete se osećati sjajno i kada bi mogli da upakujete tu energiju i prodajete, postali biste milioner očas posla. Osmotrite okolinu, videćete bliske ljude kojima i nisu najbolji dani, pokušajte da podelite sa njima svoje raspoloženje i da im izvučete osmeh na lice.

Sredinom meseca nećete biti raspoloženi za romansu, ali ako uspete da se oslobodite svojih stega čeka vas pravo uživanje. Veoma ćete biti zabrinuti oko statusa quo 20. i 21. i ako se ne reše neke stvari, mogli bi da izgubite prvu poziciju za koju ste toliko dugo radili. 25. i 26. maj su vam dani kada treba da planirate neko putovanje.

Ljubav

bikini

Pronalaženje, doživljavanje i uživanje u ljubavi je vaša životna potraga, zahvaljujući Veneri, vašem vladaru. Ovaj mesec će vam pomoći da…

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link