Horoskop Mesečni horoskop

Jarac, horoskop za februar 2016.

Jarčevima će ljubav i posao u februaru procvetati. Zdravlje, s druge strane, može da bude narušeno, za šta postoje solidne predikcije. Ipak, posle 20. februara moguće je opadanje na finansijskoj strani, zato u prve 3 nedelje februara zapnite malo jače. Zaboga, Jarčevi ste, zar ne!?

Možete da se osećate nekako udaljeno od dešavanja tokom 1. i 2. februara, kao da ste u sobi ali zapravo niste prisutni. Iskoristite to da date nekom savet, pošto će biti dat bez osuđivanja. Potom, 3. 4. i 5. su fantastični dani, posebno ako dobijete nagradu ili neko priznanje. Uživate kada ste pohvaljeni i nema ništa loše u tome da ste ponosni. Može doći do konflikta interesa 12. ili 13. kada ćete biti primorani da odaberete između dve teške opcije. Da li poslušati glavu ili srce? I jedno i drugo ima svoje mane i prednosti. 18. 19 . i 20. će vam biti teško da se skoncentrišete na samo jednu osobu u prostoriji, ali nekada je sam lov interesantniji od ulova. 23. i 24. ste sposobni da uradite i nemoguće. Što je zamršenije za druge, vi se bolje snalazite.

Posao

Ovaj mesec je prava avantura kada je posao u pitanju. Možda ne volite da menjate svoje mišljenje, ali od 3. do 5. ćete biti ohrabreni da upravo to uradite, ne brinite, odluka će vam biti ispravna. Što ste fleksibilniji, to bolje. 5. vam je srećan dan i tada treba da otpočnete nešto. Ukoliko tražite posao, ovo je dan kada treba da šaljete cv. Od 8. do 10. uložite dodatnu energiju u širenje i razvoj. Uspeh nije iza jednih vrata, već mnogo, i dugotrajan je proces. Između 16. i 18. će doći do obrta u finansijskom smislu koji će vam sačuvati resurse. Vaš trud će biti primećen i nagrađen.

jarac-horoskop
Pixabay.com

Za ambiciozne Jarčeve, ovo je idealan period za započinjanje poslova, projekata ili osnivanje preduzeća. Smisao za biznis je vaša jača strana, zato samo hrabro Jarčevi.

Između 22. i 25. dozvolite da vam upoznaju ličnost. Socijalizacija vodi brisanju nekih granica i ograničenja.

Ljubav

Planeta Pluton poslednjih par godina vam prolazi iz kuće u kuću, pa tako i vi izlazite i ulazite iz veze u vezu….

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link