Novi Sad

Fanatic bike pomogao Liceulice

lice-u-lice-1

Kompanije Fanatic bike danas je ugostila prodavce magazina LICEULICE. Zaposleni u ovoj kompaniji družili su se sa Zoranom i Bojanom kojima život nije lak, a zarađuju prodajući novine.

Kako su istakli nije ni malo lako prodavati novine na ulici. Zoran, inače iz Futoga, nedavno je počeo da radi i kaže da voli da razgovara sa ljudima, podseća ih da razmišljaju pozitivno. Ponosni su na novine koje prodaju.

Kompanija Fanatic bike finansijski je pomogla novo izdanje broj 57 magazina LICEULICE u cilju pružanja podrške onima koji najteže dolaze do posla, a žive na margini društva.

lice-u-lice

Ljubitelji biciklizma mogu u novom broju magazina LICEULICE pročitati zanimljiv tekst ‘’Devet razloga za bicikliranje’’.

Kompanija Fanatic bike započela je saradnju i sa udruženjem građana PATRIJA koje distribuira magazin LICEULICE u Novom Sadu, jer želi da pomogne pripadnike ugroženih grupa i prepoznaje značaj drštveno-odgovornog poslovanja.

Naš cilje je da pomognemo onima kojima je potrebno. Nastavićemo saradnju sa LICEULICE i pozivamo ostale kompanije I privredu da im pomognu.

– Posebno nam je drago što vidimo da LICEULICE jako dobro promoviše biciklizam kao zdrav način života. – rekao je Ivan Davosir, vlasnik kompanije Fanatic bike.

Novosađani velikog srca najhumaniji u Srbiji

Share via
Copy link