Poznati Vesti

Baby Lasagna ne želi 50.000 € nagrade od Hrvatske, a razlog će vas raspametiti (FOTO)

baby-lasagna

Nakon osvojenog drugog mesta na Evroviziji, hrvatska vlada je odlučila da nagradi Baby Lasagnu sa 50.000 evra za ogromnu promociju države u svetu.

Međutim, mladi roker, koji je megahitom zaludeo region, odlučio je da odbije nagradu, a razloge za ovakav korak objasnio je na svom Instagram profilu.

Zahvalio se na velikodušnom novčanom iznosu, ali je poručio da novac ne može da prihvati i zamolio da ga Vlada donira onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.”

baby lasagna donacija humanost
Foto: Printscreen/instagram

„Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje, te ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić’. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala“, napisao je hrvatski muzičar u svojoj objavi.

Šta drugo reći za ovakav human gest, osim jedno veliko – bravo!

Baby Lasagna dobija 50.000 € kao nagradu za promociju Hrvatske u svetu

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link