Balkan Magazin

Humani Crnogorac Duško poklonio besplatno letovanje samohranoj majci sa dva sina iz Srbije

Duško Kovačević
Foto: Privatna arhiva

Brojni turisti iz Srbije smeštaj na moru traže preko grupa na društvenim mrežama, jer na taj način mogu da stupe u direktan kontakt sa domaćinima koji izdaju apartmane.

Međutim, na jednoj od pomenutih grupa, osvanula je neobična objava, koja je duboko dirnula sve članove.

“Šest noćenja gratis od 1. septembra dobiće samohrana majka, otac sa decom, ili pak porodica koja nije u mogućnosti da plati smeštaj”, glasio je tekst oglasa, u grupi za izdavanje apartmana u Crnoj Gori.

Domaćin želeo da se zahvali gostima iz Srbije na dobroj sezoni

Naime, u znak zahvalnosti, Crnogorac, Duško Kovačević iz Herceg Novog odlučio je da se zahvali Srbima na dobroj sezoni, i pokloni jedan aranžman u njegovim apartmanima.

Duško Kovačević 2
Foto: Privatna arhiva

– Želim javno da se zahvalim administratiru ove grupe, iz razloga što sam većinu smeštaja iznajmio preko ove grupe. Tako da sam imao baš uspešnu sezonu. U znak zahvalnosti, od 1.9 pa nadalje u mesecu septembru, samohranoj majci, ocu sa decom ili porodici koja nije u mogućnosti da plati smeštaj, poklonim šest noćenja gratis. Ko je zainteresovan može se javiti porukom, svako dobro vam želim i svu sreću. Gledamo se iduće sezone, veliki pozdrav iz prelepe Crne Gore, sve vas volim – napisao je Duško.

Prvi rođendan na moru

Duška su pronašli novinari Telegrafa, koji je pojasnio o čemu se tačno radi i šta ga je motivisalo na ovaj humani gest.

– Iskreno da vam kažem, jednom sam video sličnu objavu, a budući da volim da pomažem ljudima ovo je bila logična odluka. Uradio sam ovo bez razmišljanja, i nadam se, tačnije, biće mi veliki uspeh ako još neko uradi isto – rekao nam je Duško.

Na pitanje da li se neko javio, rekao je da jeste, ali nije želeo da otkriva detalje.

Ipak, tragom ove informacije, saznali smo će Duško ugostiti samohranu majku dva dečaka, te će jedan mališan svoj rođendan po prvi put proslaviti na moru.

Izvor: Telegraf

Mistična ženska plaža u Crnoj Gori na koju muškarci ne smeju da kroče ima lekovite moći

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link