Film Magazin

Dubravka Mijatović obara s nogu i u 54. godini izgleda kao da se zaledila u vremenu (FOTO)

dubravka mijatovic
Foto: promo

Glumačka karijera Dubravke Mijatović traje već decenijama. Imala je svega šest godina kada se pojavila u dečjoj seriji „Vaga za tačno merenje“, sredinom osamdesetih kao tinejdžerka je igrala pored Milene Dravić u uvek rado gledanoj komediji „Nije lako sa muškarcima“, a potom zablistala u „Boljem životu“ i „Srećnim ljudima“.

Ipak, najznačajnije uloge ostvarila je na pozorišnoj sceni, zasluženo osvojila brojna priznanja, a i danas radi nesmanjenim intenzitetom.

Tu je i uloga majke, ona najvažnija u životu. U braku sa glumcem Goranom Radakovićem dobila je ćerku Ivu, koja sada ima 22 godine, dok sa Marinkom Madžgaljem ima trinaestogodišnju Saru.

dubravka mijatovic
Foto: Aleksandar Krstović

Ovog decembra jedna od naših najpopularnijih glumca proslaviće 54. rođendan. I izgleda kao da je juče snimala „Srećne ljude“. Jednom rečju, savršeno. Kao da se zaledila u vremenu…

Dubravka ovih dana obilazi Evropi sa hit predstavom „Priča se po gradu“, u kojoj igra sa Anastasijom Mandić, Olgom Odanović i Senom Đorović. Anja je na Instagramu objavila fotografiju sa koleginicom nastalu tokom šetnje gradom okićenim pred praznike, na kojoj obe izgledaju zaista sjajno bez mnogo šminke, a tu je i znatno svetlija boja Dubravkine kose.

dubravka i anja
Foto: Instagram

Izvor: Hello

Dubravka Mijatović otkrila zašto je zapravo napustila „Srećne ljude“

Čitajte Luftiku na Google vestima

280 Shares
280 Shares
Share via
Copy link