Magazin

Palma uhodi i zastrašuje svedoke, preti im i na TV turnejama

dragan-markovic-palma-happy
Foto: PrintScreen/Direktno

“Jedan od svedoka koji je očevidac događaja u slučaju “Palma” o dugogodišnjem podvođenju devojčica, devojaka i žena od strane narodnog poslanika i predsednika SO Jagodina Dragana Markovića Palme, izložen je svakodnevnim pritiscima i pretnjama”, saopštila je Stranka slobode i pravde.

„Najtežu od njih prijavio je Policijskoj stanici Voždovac u Beogradu pre četiri dana, u subotu 24. aprila u 15:40, kada je primetio automobil koji ga je pratio, registarskih tablica koje je naveo policiji, u kome su bila dvojica mlađih muškaraca, čiji je opis takođe izneo policiji, a koji su mu se, osim praćenja, zaletali u automobil i neovlašćeno snimali, o čemu takođe postoje svedoci“, navodi SSP u saopštenju.

Kako navode “ova prijava ni do danas nije stigla u nadležno Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu“.

„Iako je u službenom iskazu naznačena hitnost postupanja i navedene su sve okolnosti zbog kojih je ovaj svedok u izuzetno delikatnoj i osetljivoj situaciji“, navode.

„Imajući u vidu da Dragan Marković Palma već danima pokušava da otkrije identitete svedoka u javnosti i time ih direktno zastraši, nereagovanje tužilaštva za ovog svedoka predstavlja dodatni pritisak, zbog čega je ovaj svedok izuzetno zabrinut za svoju i bezbednost svoje porodice, a naročito svog maloletnog deteta“, prenosi N1.

Uprkos tome, navodi se u saopštenju, „ovaj svedok je spreman da se momentalno odazove pozivu policije i iznese sva svoja saznanja”.

Palma preti na televiziji: Saznaću imena svedoka

– Pazite, ponovo moram da kažem više puta, ako se žrtve plaše od mene, pa neće da idu u tužilaštvo i policiju, hoće preko Skajpa i onlajna, ja ću isto tada da saznam njihova imena i prezimena i sve te svedoke, razumete. Sve je laž – zapretio je Dragan Marković Palma u Jutarnjem programu TV Happy svakom ko se usudi da progovori o njegovim eventualnim nedelima.

Očekuje se da se televizijska turneja Dragana Markovića Palme na režimskim medijima, kojim pokušava da se opravda od optužbi za podvođenje maloletnica i pedofiliju, nastavi i narednih dana.

Kome preti Palma dok se Jurić i Stefanović dobacuju ko je kome šta rekao?

276 Shares
276 Shares
Share via
Copy link