Moda Preporučujemo

DDG Fashion vesnici proleća!

Osvežite svoj ormar komadima iz nove kolekcije DDG Fashion-a i hrabro uđite u novo modno proleće!

Odeća skandinavskih brendova napravljena je od prijatnih materijala, odlično se uklapa u elegantne, ali je pogodna i za ležernije kombinacije.

Prolećne boje

Sa prolećem dolaze i zanimljivi detalji koji će upotpuniti svaku vašu kombinaciju. Zelena je boja proleća, stoga u svoj garderober uključite nešto u toj boji. Posebno su originalni ženstveni krojevi poput onih sa poluotvorenim leđima.

ddg_fashion_zeleni_detalji

ddg_fashion_zelena_bluza

U kolekciji DDG Fashion-a možete pronaći interesantne bluze u ovoj boji, kao i elegantne haljine u kojima će se svaka žena osećati posebno. Uz njih možete kombinovati nakit zlatnih ili bakarnih nijansi kao savršen kontrast.

ddg_fashion_zelena_haljina

Pruge su ponovo u trendu

ddg_fashion_pruge

Široke, uske, vertikalne ili horizontalne! Kakve god! Ovogodišnja dobitna kombinacija su prugice. Daju vam notu pariškog šika, a delujete istovremeno klasično i ženstveno. Uzorci pruga takođe utiču na vizelni izgled figure, izdužuju vas pa u garderobi na pruge vaša figura deluje oblikovanije.

ddg_fashion_suknja_na_prugeddg_fashion_haljina_na_pruge

Probudite svoju ženstvenost

Slavimo proleće! Da biste ovog proleća istakle svoju ženstvenost potrebna vam je kap parfema i lepršava haljina u kojoj se svaka žena oseća kao princeza. Bela lagana haljina od finog materijala može biti vaš izbor za šetnju ili romantičnu večeru. Osim toga, suknje sa šarenim printom uklopljene uz košulje jednostavnog kroja takođe su u trendu. DDG Fashion kolekcija za proleće i leto 2016. godine uz širok izbor sukanja, nudi i haljine sa cvetnim printom, bluze zanimljivih krojeva i vedrih boja.

Pored modela nove kolekcije u maloprodajnim objektima brenda DDG Fashion možete naći mnogobrojne artikle iz prošlogodišnjih kolekcija po sniženim cenama. Osim toga, ovde vas očekuje i širok izbor italijanske i portugalske obuće, kožnih cipela i udobnih patika modernog dizajna. Takođe, možete pronaći i neku zanimljivu ešarpu kojom ćete upotpuniti svoj izgled.

Pogledajte kolekciju DDG Fashion

Saznajte više o ovom brendu odeće

Avatar

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

56 Shares
Share via
Copy link