Moda Vesti Novi Sad

DDG fashion vrelo leto uz vruće pantalonice

Kako bi i ovo leto bili savršeno stilizovani uz ležerne odevne komade pobrinuo se DDG fashion. Iz široke ponude kvalitetnih skandinavskih brendova, za vas su odabrali šorceve koji su obavezni letnji komad garderobe, neophodni za vrele dane.

DDG-fashion-sorcevi-2016-(11)

Teksas šorcevi su idealni za dnevne aktivnosti, a ukoliko ih iskombinujete sa atraktivnim topom ili bluzom, uz obavezne visoke potpetice ili rimljanke, mogu poslužiti i za večernji provod sa prijateljima.

DDG-fashion-sorcevi-2016-(13)

Na raspolaganju su vam atraktivni modeli od svetlog ili tamnog teksasa, sa printom ili jednobojni, modeli sa pocepanim teksasom ili isečcima, za ne tako smele dame tu su i duži modeli podvijenih nogavica, a tu su i zanimljive kombinacije teksas modela sa detaljima od čipke.

DDG-fashion-sorcevi-2016-(16)

DDG fashion je mislio i na dame koje imaju problematičnu regiju oko stomaka pa su u svoju ponudu uvrstili i pin up šorceve sa visokim strukom koji pokrivaju te nedostatke, odnosno u u ovom slučaju viškove.

DDG-fashion-sorcevi-2016-(14)

Za sve romantične duše savršeni su šorcevi od bele i crne čipke, koje vam preporučujemo da nosite uz jednostavne modele majica od kvalitetnog pamuka.

DDG-fashion-sorcevi-2016-(4)

Leto ne možemo da zamislimo bez laganih i prijatnih za nošenje haljinica, sa šarmantnim detaljima u vidu karnerića.

DDG-fashion-sorcevi-2016-(2)

Zahvaljujući DDG fashion-u vama samo preostaje da izaberete model po svojoj meri i budete u trendu i ovog leta.

Pogledajte galeriju letnjih komada

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

27 Shares
Share via
Copy link