Magazin Poznati

Darku Laziću dosta je bluda i skandala, otvara igraonicu za decu u Beogradu

darko-lazic
Foto: Instagram/Darko Lazić

Darko Lazić je rešio da se okrene od skandala i brzog života, tako što pokreće novi biznis – otvara dečiju igraonicu nedaleko od Beograda.

Kako izvor blizak folkeru otkriva, Lazić je odlučio da sve što zaradi tokom letnje sezone uloži u izgradnju velelepnog raja za decu i uveliko je u dogovorima s graditeljima i majstorima.

Pored toga, on planira da se preseli u Švajcarsku gde je navodno već započeo otvaranje luks restorana.

– Budući da je restoran koji otvara u Švajcarskoj pri kraju s radovima i da će ga zvanično otvoriti za dva meseca, Darko je odlučio da ogromne pare koje zarađuje tokom leta uloži u novi biznis. Igraonica je oduvek bila njegova želja, a nakon što je u Evropi video velika igrališta u prirodi, rešio je da pored igraonice zatvorenog tipa izgradi velelepno dvorište sa stotinu zanimacija za mališane. Ovoga puta čvrsto je odlučio da obezbedi svetlu budućnost svojoj deci i iskupi se za neozbiljan život koji je vodio – priča izvor, i otkriva gde će se malo dečje carstvo nalaziti.

– Da bi mogao da napravi penjalice na drveću, veštačke stene za mališane i bazene, odlučio je da igraonicu i igralište izgradi van grada. Već je našao imanje u blizini Avale koje se savršeno uklapa u njegove zamisli i čim bude gotov ugovor o kupovini, kreće izgradnja. Moraće da izdvoji više od 200.000 evra da bi isplatio sve što je isplanirao, ali to mu ne predstavlja problem jer on taj novac zaradi za 20 nastupa. Pored zanimacija za decu, planira i restoran u sklopu igraonice da bi napravio uživanje i roditeljima. Ako je suditi po tome kako je zagrizao za taj posao, sigurno je da će napraviti jednu od najlepših kutaka koji će deca, ali i roditelji obožavati – zaključuje izvor, piše Alo.

Da je okrenuo novi list i biznis, potvrdio je i folker koji ne krije da se raduje budućnosti i da mu je dosta neozbiljnosti.

– Istina je da se selim u Švajcarsku, ne samo zbog restorana, već poboljšanja kvaliteta života. Pokretanje biznisa je važan faktor i radim na tome da ostvarim sve što sam zamislio i uložim pametno. Dosta je bilo zezanja – rekao je Lazić za Alo!.

Bludni Darko Lazić menja krv za 25.000€ da batali poroke i postane novi čovek

Čitajte Luftiku na Google vestima

542 Shares
542 Shares
Share via
Copy link