Magazin Poznati

“Kreće krv iz ušiju”: Darko Lazić pevački propao, glas puca, falšira, publika zgrožena (VIDEO)

darko lazić
Foto: Printscreen

Nekadašnja zvezda Granda, pevač Darko Lazić nastupao je na jednom popularnom festivalu, ali na iznenađenje mnogih, folker ne zvuči više onako kako je publika od njega navikla. Pevajući svoj veliki hit jedva je “izvlačio tonove”, a fanovi su se začudili i koliko mu je “pucao glas”, piše Nova.rs.

Kako su svi navikli na dobre vokalne sposobnosti mladog pevača, mnogi su nakon tog nastupa ostali šokirani, a komentari na društvenim mrežama samo su se nizali.

@natasamitrovicvukic

#darkolazic🎤 #balkanfestival2022 #fyp #stadthalledietikon #zürich #bombendrohung💣

♬ Originalton – Natasa MV

„Peva dobro, ali ima jedno veliko ‘ali’. Više je pevala publika nego on. Stalno kad je bio refren i mi jedva čekali da čujemo kako on to peva, Darko ostavi publici to da otpeva. Totalno bezveze“, glasio je jedan od komentara na TikToku.

„Neće da se umara“, „Nije to taj Darko, mnogo falšira dok peva, nije to pre radio“, „Užas, propao je i pevački dosta“, „On se napije i više ne može da peva pesmu“, „Au brate, šta je ovo?“, „Šta mu je, da li je dobro?“, „Strašno“, „Kreće krv iz ušiju“, glasili su negativni komentari na pomenutoj društvenoj mreži.

Izvor: Nova.rs

Pada mu glava, unezveren pogled: Darko Lazić u zapanjujućem izdanju (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Reklama
86 Shares
Share via
Copy link