Magazin

Bludni Darko Lazić menja krv za 25.000€ da batali poroke i postane novi čovek

darko-lazic-pojas-2
Foto:Instagram/darkolazicofficia

Pevač narodne muzike Darko Lazić pre nekoliko godina doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, u kojoj je jedva izvukao živu glavu. Ipak, ni ova tragedija nije pevača navela da promeni način života.

Darko je nastavio sa vožnjom u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika, pa je u toku ove godine upravo iz tih razloga priveden.

Da su ga poroci skupo koštali, govori i činjenica da zbog njih nije uspeo da sačuva porodicu niti svoje izabranice. I njegova devojka Barbara, sa kojom je planirao brak, nedavno ga je ostavila, pa je i sama izjavila da život sa njim uopšte nije bio lak.

Kako bi se rešio ovog problema i počeo da živi mirnijim životom bez skandala, Darko je na nagovor prijatelja rešio da promeni krv u Švajcarskoj. I pre njega, neki pevači su se odlučili za ovu intervenciju.

– Darko je rešio da se promeni i to sada želi svima da dokaže, pa je nakon što je pričao sa majkom Brankom, rešio da ode u Švajcarsku da mu promene krv. Tako misli da će svojoj porodici, ali i svima ostalima dokazati da se opametio. Pokojni tata i njegova majka su nakon što je on imao nesreću pre četiri godine hteli da mu menjaju krv, ali on tada nije pristao jer je ta metoda mnogo skupa. Sada se sam odlučio na taj korak, time će da svoj organizam dovede u red i nadamo se da više neće da konzumira ni alkohol, a drogu više nikada. Njegova majka Branka je bila presrećna kada joj je rekao da želi to da uradi – priča izvor blizak pevaču za “Star”, pa dodaje:

– On je mnogo dobar momak, ali za sebe ne valja, zato je sada rešio da se promeni i da bude primer ćerki i sinu koji ga obožavaju. Prijatelji iz Švajcarske su mu našli privatnu kliniku u kojoj može da se podvrgne tretmanu promene krvi. Moraće da ode tamo na preglede i analize i onda će lekari odlučiti kakav će proces biti i koliko će trajati. To košta oko 25.000 evra, jer će nakon primanja nove krvi morati da leži u toj privatnoj klinici. Sećam se da je on kada je doživeo nesreću pre četiri godine pričao sa pokojnim Džejom koji mu je tada rekao baš za tu kliniku u Švajcarskoj i posavetovao ga da ide da promeni krv, ali njemu je to tada bilo suludo, pa je odbio da posluša Džeja.

Izvor: Nova

Sejo Kalač zbog ljubavi i alkohola peva po birtijama za 50€ – ako ih pre toga ne popije

Čitajte Luftiku na Google vestima

537 Shares
537 Shares
Share via
Copy link