capelli_d_oro_5
Foto; Marko Subotin
Lifestyle Magazin

Budite najbolja verzija sebe u najluđoj noći!

Grad je zasijao prazničnim svetlima, planovi za najluđu noć su uveliko u toku, a postavljaju se i večna pitanja – šta obući, kako se našminkati, šta uraditi sa kosom, noktima i tako dalje. Za sve neodlučne imamo rešenje – salon Capelli D’Oro pruža sve usluge ulepšavanja i nege, kako biste za doček nove godine bili najbolja verzija sebe i zasijali kao nikada pre.

Na isteku godine budite ponosni na sebe i postignute rezultate u prethodnoj godini, a možete se častiti mnogobrojnim tretmanima u salonu Capelli D’Oro, opustiti na masažama, pripremiti kožu i pružiti joj potrebnu negu, a svom licu i kosu dati dodatni sjaj.

capelli_d_oro_6
Foto; Marko Subotin
capelli_d_oro_24
Foto; Marko Subotin

Šminkanje je individualna stvar, a Marijana Knežević Batnožić iz salona Capelli D’Oro zadužena je za šminku i manikir. Ključno u šminkanju nije ispratiti modne trendove, kaže ona, već njih prilagoditi obliku lica da bi se na najbolji način istakla prirodna lepota. Smokey eyes je uvek popularan, a za novogodišnju noć dodajte i šljokice jer je to noć kada je sve dozvoljeno. Međutim, u zavisnosti od oblika oka, preporučuju se različite tehnike šminkanja, a za savete najbolje je upitati profesionalce. Marijana šminka sa najkvalitetnijom šminkom, kao što su proizvodi Anastasia Beverly Hills, Mac, Make up Forever, Channel, Dior, Nyx i mnogi drugi proizvodi.

capelli_d_oro_29
Foto; Marko Subotin

Za usne Marijana predlaže ombre tehniku nijansiranja usana, sa dodatkom šljokica i pigmenata koja će vas sigurno izdvojiti iz mase. Za novogodišnju noć dodajte i veštačke trepavice da bi ceo izgled bio potpun, ili još bolje i trajnije rešenje jeste nadogradnja svilenih trepavica, koja se takođe radi u ovom salonu. Traje do četiri nedelje kada se vrši dopuna, a na najbolji način ističe oči.

capelli_d_oro_7
Foto; Marko Subotin

Što se manikira tiče crvene, zlatne i kraljevsko plave nijanse su najpopularnije zimi, a jedna od efektinijih kombinacija je crvena boja sa kraljevsko plavim i belim nijansama. Prava zimska!

 

Bez frizure izgled nije potpun, a u ovom salonu rade se sve moderne tehnike farbanja i stilizovanja kose poput balayage, ombre, sombre i nadogradnje kose mikroringovima, što je tehnika koja najmanje šteti kosi. Duga kosa oduvek je bila simbol ženstvenosti, a neobavezne lokne i talasi pristaju svima. Osim toga, zanimljive pletenice su uvek dobro rešenje, neće vam smetati prilikom đuskanja i neće se pokvariti cele noći.

capelli_d_oro_26
Foto; Marko Subotin
capelli_d_oro_3
Foto: Marko Subotin

Zakazivanje za novogdišnju noć je več počelo, pa požurite i zakažite svoje termine već danas. Osim toga, ulepšavanje jeste jedna od omiljenih aktivnosti mnogih žena, te je i poklon vaučer idealano rešenje za novogodišnje darove. Uplatite usluge koje želite i poklonite dragoj osobi poklon vaučer salona Capelli D’Oro, što je originalan i koristan poklon za svaku ženu. Salon se nalazi na adresi Berislava Berića broj 1, zakazivanje se vrši preko Facebook stranice Capelli D’Oro ili na broj telefona 062/ 428 945.

Pročitajte više o ovom salonu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share