Lifestyle

Mesto iz snova za sve žene – salon Capelli D’Oro!

Ulepšavanje, masaže, nega lica i tela, manikir, pedikir, šminka, kosa, depilacija –  sve što vam je potebno možete uraditi u salonu Capelli D’Oro i to po povoljnim cenama. Ljubazni tim ovog salona sastavljen od dve frizerke, dve kozmetičarke i jedne šminkerke i manikirke će se u veseloj atmosferi novootvorenog salona pobrinuti da izađete zadovoljni i srećni, lepši i svežiji nego pre.

capelli_d_oro_1
Foto: Marko Subotin

Frizerske usluge

Osim klasičnih frizerskih usluga poput šišanja, feniranja i farbanja, u salonu Capelli D’Oro rade se i najmodernije usluge nijansiranja kose poput tehnike Balayage, što je posvetljivanje kose u površniskim delovima, a prelaz sa izrastka na svetlije pramenove je diskretan i neprimetan tako da se postiže prirodan izgled kose koji nije zahtevan za održavanje. Osim toga, rade se i tehnike koje su već neko nekoliko sezona pravi hit u svetu, a reč je o tehnikama ombre i sombre.

capelli_d_oro_3
Foto: Marko Subotin
capelli_d_oro_2
Foto: Marko Subotin

Međutim, ovaj salon poseban je i po još nečemu. Naime, ovde možete dobiti i nadogradnju kose mikroringovima, što je tehnika koja najmanje šteti vašoj prirodnoj kosi. Radi se ringovima koji se stežu za vaš pramen kose i nema lepljenja, pa prilikom skidanja pramenova nadogradnje nema nikakvog oštećenja. Traje dugo i čuva vašu kosu, a već nakon jednog tretmana možete dobiti bujniju i dužu kosu o kakvoj ste oduvek sanjali. Osim ove tehnike, radi se i klasična nadogradnja keratinom, ali se zbog svega navedenog, jedna od frizerki u salonu Duška Sakić preporučuje nadogradnju mikroringovima jer ne šteti kosi.

Za one dame sa zahtevnijom i oštećenom kosom, Capelli D’Oro ima u ponudi i tretmane hidratacije sa Keune preparatima. Na kosu se nanosi specijalna maska, koja se greje pod folijom 20 minuta, a posle ispiranja stavlja se ampula za negu, i nakon celog tretmana kosa je obnovljena i ojačana.

Kozmetičke usluge

Od depilacije toplim i hladnim voskom, preko depilacije šećernom pastom, različitih tretamana lica, manikirskih i pedikirskih usluga, do masaža i nadogradnje svilenih trepavica, ovaj salon ispunjava sve vaše želje i zahteve. Masaže i tretmane lica radi Nevenka Cesarov, a za depilacije i nadogradnju svilenih trepavica zadužena je Silvija Visinka.

capelli_d_oro_15
Foto: Marko Subotin

Mnoge žene se u poslednje vreme okreću depilaciji šećernom pastom, iz više razoga. Prema rečima kozmetičarke iz salona, ovakva depilacija je, pre svega manje bolna i potpuno prirodna. Pasta se pravi od šećera, vode i limunske kiseline, te je potpuno organska i nema mogućnosti za alergijske reakcije. Maže se u suprotnom pravcu od rasta dlake, a čupa se u pravcu rasta dlake, te nema urastanja i preporučuje se osobama sa osetljivom kožom i osobama koje su sklone urastanju dlaka. Smanjuje rast dlačica, jer čupa dlačice direktno iz korena, a pasta se baca nakon svakog klijenta. Nema kidanja kao kod depilacije voskom, a dlačice se proređuju već nakon prvog tretmana.

capelli_d_oro_17
Foto: Marko Subotin

Kada je reč o masaži, ovde možete dobiti različite usluge masaža, klasičnu relaks masažu, sportsku, orijentalnu… Preporučuju se svima, a poznate su mnogobrojne koristi za opuštanje, oslobađanje od stresa i pobošljanje celokupng stanja organizma. Orijentalna masaža zanimljiva je i korisna iz više razloga. Radi se na podu, na posebnom sunđeru preko lagane odeće i sastoji se od pritiskanja akupresurnih tačaka, a njen cilj je uspostavljenje energetskih tokova u organizmu. Potiče iz Kine i radi se već 3000 godina, a blagotvorna je za celokupan organizam. Slično kao i relaks masaža koja se koristi za poboljšanje koncentracije, ublažavanje hroničnog bola i poboljšanje celokunog stanja organizma.

frizerski-pribor

Tretmani lica su nezaobilazni deo nege, a u zavisnosti od vrste vaše kože u ovom salonu, uz konsultaciju sa kozmetičarkom, možete raditi higijenski i hidratacijski tretman. Higijenski tretman je opšti i podrazumeva čišćenje lica, piling, masažu, nanošenje gela  za otvaranje pora i maske za skupljanje pora.  Ovaj tretman je osnova za svaki tip kože i preporučuje se svima. Hidratacijski tretman je naročito značajan u zimskim danima, kada je zbog vremenskih uslova koža podložna isušivanju.

Šminkerske i manikirske usluge

capelli_d_oro_11
Foto: Marko Subotin
nokti-manikir-sare
Capelli D’ Oro / Foto: MArko Subotin

Profesionalno šminkanje dostupno u salonu Capelli D’Oro radi se najkvalitetnijim proizvodima dekorativne kozmetike poput proizvoda brenda Anastasia Beverly Hills, Channel, Dior, Make up Forever, Mac, Nyx i mnogih drugih.  U zavisnosti od vašim želja i oblika lica na najlepši način možete istaći lepotu, a uz to i dobiti savete za samostalno šminkanje od šminkerke Marijane Knežević Batnožić. Što se manikirskih usluga tiče, radi se francuski manikir u svim bojama, izlivanje, nadogradnja noktinju, ručno šaranje po vašoj želji i sve druge usluge. Salon se nalazi na adresi Berislava Berića broj 1, zakazivanje se vrši preko Facebook stranice Capelli D’Oro ili na broj telefona 062/ 428 945.

capelli_d_oro_20
Foto: Marko Subotin

Ovaj centar za lepotu pravo je mesto iz snova za sve žene, ali ni jači pol nije uskraćen za kozmetčke usluge. Uradite nešto dobro za sebe i zakažite svoj tretman već danas!

Pročitajte više zanimljivih tekstova

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


50 Shares
Share via
Copy link