Predstavljamo vam top  5 šminkera u Novom Sadu. Oni su mladi, uspešni, školovani, a četkicom za šminkanje stvaraju pravu umetnost. Njihove fotografije pre i posle šminkanja će vas sigurno iznenaditi.

Ovo je naša lista šminkera koji su popularni u našem gradu, a ukoliko smatrate da smo nekoga izostavili, vi je možete dopuniti vašim predlozima u kometaru.

Bojan Vukadinov

Novosađanke vole da ih šminka jedan muškarac koji od Seke Aleksić pravi lepoticu. Umetnik Bojan Vukadinov je završio Master i po profesiji je akademski slikar, ali je nakon završenog fakulteta počeo da se bavi šminkanjem. Njega Novosađanke, ali i žene iz drugih gradova vole i poštuju, jer je zabavan i šarmantan. Imao je priliku da šminka Milku Forcan, Seku Aleksić, Katarinu Grujić, Sonju Vuksanović, Andreanu Čekić, Aleksandru Prijović, Dariu Stanojević, Radu Manojlović.

Sanja Davidović

Start each day with positive thought 💫 @sanja.makeup

A post shared by Sanja Davidovic (@s_davidovic) on

Sanja Davidović šminka i Ivanu Španović i Hanu Hadžiavdagić-Tabaković. Sanja se šminkanjem bavi 8 godina, ali joj je to ljubav od malih nogu. Ona kaže da je veliki je uspeh danas raditi ono što voliš i biti ispunjen svojim poslom, ali i da je ona privilegovana u tome.

Natalija Erdeljan

Natalija je oduvek volela da se šminka, a ispostavilo se da joj je to jedan od talenata. Ona je po struci diplomirani biolog, odnosno mikrobiolog. Sasvim slučajno i spontano joj se desilo da je postala šminker. Novosađanke cene Nataliju, jer je izuzetno prijatna i duhovita osoba. Ona drži i kurseve, a za nju kažu da ume da prenese znanje.

Slađana Mikić

A year ago ❤😻 • Primer @makeupatelierparisofficial 'Éclat' • Foundation @lauramercieraus Tinted Moisturizer 'Warm Radiance' • Setting powder @lauramercieraus 'Translucent' • 'Secret brightening powder' @lauramercier • Contour @anastasiabeverlyhills 'Medium' • Highlight @maccosmetics 'Soft and Gentle' • Blush @toofaced 'Peach Beach' • Eyebrows @ofra_cosmetics_srbija 'Khaki' • Eyeshadow base @inglotrussia Eyeliner 77 • Eyeshadows @meltcosmetics @toofaced 'Sweet Peach', • Eyeliner @inglotsrbija '77' • Lips pencil @maccosmetics 'Spice' & Lipstick 'Honey love' #beauty #perfection #toofaced #inglotsrbija #mua #makeupartist #artist #highlights #lauramercier #sladjamakeupartist #novisa#hudabeauty #weddingmakeup #softglam #makeup #beautiness #novisad #sminka ##indiscretion #sminker #bridalmakeup #невеста #макияж #contour #shooting #photography #bday #sminkanjenovisad #sminkoholicarka @anastasiabeverlyhills @makeupforbarbies @sminkoholicarka @lauramercieruk @toofaced @lauramercieraus @morphebrushes @inglotrussia

A post shared by Sladjana Mikic (@sladjamakeupartist) on

Slađana se u šminku zaljubila još kao mala, dok je igrala folklor i oduvek ju je zanimala scenska šminka. Iako je ekonomista po struci, ona je želela da ulepšava druge i isprobava nešto novo. Za nju je najlepši osećaj je kada devojka izađe sa osmehom na licu, jer je to znak da je uspešno obavila svoj posao.

Mina Čolić

Mina Čolić je veoma tražena šminkerka u Novom Sadu, iako je mlada i ima tek 22 godine. Ona studira psihologiju, a šminkanjem se bavi, kako kaže, jer voli da ulepšava druge. Kaže da voli da gleda i snimke na YouTube i da je i tako za neke tehnike saznala.

Pročitajte 7 šminkerskih trikova za lenje devojke

20 Komentari

  1. Interesantna tema, sazeto i zivahno prezentirana. Iskreno, nisam znala da u nasem bradu ima toliko talentovanih sminkera. Još samo da ste nam ostavili podatke za kontakt ako nam zatrebaju.

  2. Mislim da ste zabororavili na dve vrhunske sminkerke…Mirjana Delic Bellezza i Emese Backai..VELIKI PROPUST i NEOBAVESTENOST..CCCCC

  3. Na osnovu čega je kompajliran ovaj spisak? Utisaka nekih anketiranih žena? Broja pratilaca na nekoj društvenoj mreži? Ili pak potpunoj subjektivnosti onoga ko je isti pravio, što ako je slučaj čini ovaj spisak potpuno irelevantnim. Fale vam neke objektivno mnogo bolje šminkerke od ovih koje ste ovde naveli po svim kriterijumima, osim jel’ tog subjektivnog.

    • Ovo je komercijalni sajt i funkcionise po principu reklame. tako da je sasvim jasno kako se neko nadje na listama i bude pomenut u tekstovima. Svakako je pohvalno sto postoji lokalni portal koji se bavi raznim temama u NS.

  4. Takodje ste zaboravili i Make Up by Isi kao i Milicu Ubovic… Ili niste obavešteni ili ste trebali proširiti listu na 10 umesto 5 sminkerki…

  5. Ovaj članak nije ni malo objektivan. Da jeste na listi bi se svakako našle neprevazidjene Mirjana Delić-Bellezza, Jelena Nešković i Jelena Mandić..

  6. Bravo za sve talentovane sminkere u Novom Sadu i sire.. 🙂 Ja najvise volim moju Milicu Ubovic, za mene je ona jedna jedina neponovljiva i najbolja! :* 🙂 Nisam sigurna da je iko spomenuo Zocu… A odlicno sminka! 🙂

  7. Sve je ovo tačno ali treba dodati i Nataliiju Fisik iz Novog Sada. Devojka odlično šminka i odličan je edukator u “Sophie’s choice” školi šminkanja. Izgleda da morate šminkati neku mega giga zvezdu da biste bili u top 5, ako je tako Natalija je u top 6 sigurno.

  8. Apsolutno da ovde treba da bude i Mirjana Delic-Belezza, Jelena Mandic, Jelena Neskovic ali i Milica Radakovic. Svakako je ovo bas subjektivna lista.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here