Novi Sad

5G antena u Novom Sadu, postavljena pod okriljem noći, tu stoji već godinama

5g antena novi sad

Na društvenim mrežama poslednjih dana pojavili su se navodni dokazi o tajnom postavljanju antene za 5G mrežu mobilne telefonije u Novom Sadu.

Kako se uverio 021.rs, radi se o fotografiji antenskog stuba na telefonskoj centrali Telekoma na Bulevaru cara Lazara. Ovaj antenski stub nije nikakav predajnik 5G mreže, jer ni Telekom Srbije ni drugi mobilni operateri u Novom Sadu još nisu postavili nijedan takav predajnik.

Radi se o anteni koja se na ovom objektu nalazi dugi niz godina i služi za mobilnu mrežu MTS-a.

Da se radi o istom stubu i istoj anteni koja je postavljena dok još u Srbiji nije bilo ni 4G mreže, dokazuje fotografija sa stranice “Google street view” iz 2014. godine.

Inače, prema dostupnim podacima mobilnih operatera u Srbiji, trenutno u našoj zemlji postoji samo jedna 5G antena i to u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu koju je kao probu postavio Telenor.

Podsetimo da su se teorije o štetnosti pete generacije bežične telekomunikacije pojavile pre nekoliko godina i da su posebno postale “popularne” od kako je počelo širenje novog virusa korona.

Postoji čitav niz različitih teorija zavera i uglavnom se svode na to da 5G služi ili za širenje ovog virusa ili da policijski čas služi da “nevakcinisani migranti tajno postave antene ove mreže kako bi potom ta mreža poslužila za kontrolu ljudi”.

U okolini Zadra uništili opremu za bežični internet i kameru ispred vrtića, misle da je 5G

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ok…vi počnite postavljati i sasvim je sigurno da će narod rušiti. Sasvim je izvesno da “moćnici” hoće kontrolu ali ipak će stanovnici ove planete reći poslednju reč!

609 Shares
609 Shares
Share via
Copy link