Kolumne

Svi smo mi Vučić, svi smo foliranti i izdajice svega što je vredno

Ne priznajem termin teorije zavere. Ko je ustoličio ovaj termin? Da li to znači da ukoliko slušaš alternativnu muziku ti zapravo podržavaš muzičke teorije zavere, ti si ravnozemljaš i antivakser?! Jebite se svi odreda, majke vam ga nenormalne!!

Znam da bi ovakvi redovi mogli biti samo kontraproduktivni za moju „novinarsku karijeru“, ali pošto nemam takvih ambicija mogu svima da vam se najebem mile majke.

Mi, vi ili oni!? Na kojoj ste vi strani dragi sunarodnici i sugrađani?

Odričete li se i vi prava na sopstveno mišljenje? Da li, poučeni iskustvima života u zemlji gde se laže i krade redom od predsednika do kafe kuvarice biblioteke u Bačkom Jarku, možete sebi da dozvolite luksuz i verujete televiziji, institucijama, i svima ostalima koji od vas zahtevaju neupitno poverenje?!

Pa kako bre džukele belosvetske?! Kako da vam narod veruje kad ste ih izjebali kad god vam se ukazala i najmanja prilika!?!?

Nemate srama!

Pred mene je pao zadatak da napišem neki tekst kako u Novom Sadu marširaju fašisti i nacisti na litijama sa crkvenim freskama! E pa ne mogu.

Mogu da kažem da imaju teleće glave, da su ružni k’o kurac i zadojeni mržnjom. Sve to mogu, ali da su nacisti i fašisti, to brate ne mogu.

Imam svoj stav.

Možda sam i ja fašista i nacista jebote, iako su mi pola familije pobili!? Možda sam zaista i ja Hitlerov omladinac, prosudite građanisti uštrojeni u konjske amove.

Dakle, kreteni koji mržnju veličaju slikama i bilbordima Mladića, Karadžića i Dodika nisu mi ništa veći imbecili od ovih koji se pozivaju na nekakve evropske vrednosti, koji mrze u jednakoj meri iste te teleće glave.

Svi ste ista govna. Svi vi i mi i oni zaslužujemo jedni druge. Vaš čukundeda je klao njihovog, pa je njihov deda klao vašeg dedu. I eto, zaslužujete svi da gorite u paklu, zajedno sa tim kvazievropskim vrednostima koje su pedesetih godina u sred Brisela crnce držale u lancima.

Ili je i to teorija zavere, slepci slepavi!!!???

Koga bre vi folirate takozvani građanisti!? Živim u ovoj usranoj državi evo skoro 32 godine i ništa pametno nisam ni čuo ni video od svih tih intelektualaca i prosvetljenih evropejaca. Gomila smeća i demagogije u kojoj se davimo pitanjima „Oh Bože, da li je moguće da smo to sebi dozvolili i zašto nam se sve ovo dešava!?!“.

Neko je zalivao mržnju jako dugo, mnogo pre nego što smo se svi mi rodili. To je deo naše tradicije. To je deo hrvatskog nacionalnog ponosa, srpskog, muslimanskog, albanskog i ko zna kojih još mentalno zaostalih naroda kojima noževi služe ponajmanje za hleb iliti kruh.

Nikada od nas neće biti normalnog društva.

Davite se u vašim četništvima, ustaštvima, muslimanskom fundamentalizmu, partizanskim mitologijama, nacionalističkim ideologijama, mržnji, krvi, ratu, brojanju mrtvih i ko je kome tu prvi neko zlo načinio.

Gej parada stopljena sa crkvenim litijama, sa nacionalističkim simbolima, u šatoru u kojem pevaju Baja Mali Knindža, Tompson i trećeg bolida izaberite sami. Imaju i oni svoga samo nisam dovoljno upućen. E to bi bila turneja besmisla po duševno obolelom regionu.

Do tada, ja ostajem pri stavu da ne verujem autoritetima koji su me lagali čitav život, koji su me dezinformisali i obrazovali ne po činjenicama već po naručenim agendama koje se menjaju na najviše 50 godina.

Ko sumnja šta se nalazi u vakcini postaje predmet osude, kao da ti što osuđuju imaju jebenog pojma šta su primili. Kockarski nagon, pa aj i ti sa nama.

Čitajte vesti iz sveta, pa sami donosite zaključke. I nikome jebeno ne branim da učini kako misli da treba, odakle ljudima obraza da pomisle kako imaju pravo uraditi tako nešto!? Radi brate kako misliš, ostavi mene na miru.

Neću se izvinjavati za bezbroj psovki upisanih u ovaj tekst. Ispizdeo sam zbog tapije na istinu koju nam serviraju Vučićevi mediji, ili ovi N1, Nova S i ostale smećarije koje se pravdaju tobože nezavisnim novinarstvom. Ma gadite mi se svi, jer ste ista banda.

„United media“ glumi kulturicu, progresivne (čitaj napredne) društvene snage i vrednosti, neku čestitost, a ovamo sa leđa nas truje vlasništvom nad GRAND televizijom koja samo roka turbo folk, kurveštije i seljačine ulickane. Drže oni bogme i onu usranu televiziju, još većih seljačina, IDJ TV. Sve to drže lovatori i interesne grupe kojima vi verujete kako zinu na N1, Novoj S. Sve „moi do moega“.

Pa evo, ja sam neki polupani diplomirani politikolog. Na osnovu tog bezvrednog pečata ja sada dajem svoje stručno mišljenje.

Sve vas treba zabraniti. Sve. Prvo PINK, pa HAPPY, pa STUDIO B, pa N1, pa NOVU S, pa sve vas koji oblikujete istinu kao da ih ima hiljadu. Sram vas bre bilo. Pa pohapsiti ceo RTS, poziv na odgovornost. Taj princip još nije uveden u Srbiji – ODGOVORNOST.

Nema od nas ništa nikad, razjedinjeni kako god da uzmeš. Jedni pričaju nisu nas dovoljno bombardovali, drugi što nisu sišli jebem im majku zločinačku. Došao virus, a odgovorni prokockaju šansu da ujedine narod. Isti ti doktori i lekari, virusolozi  i epidemiolozi. Lažu, kriju, varaju.

Samoproklamovane demokratske partije su nas izjebale kao majmune, komunisti pre njih, kralj i njegovi buržuji, a sad smo dobili baš ovakvog kakvog zaslušujemo. Predvodnika ovih seljačkih litija, koji se u međuvremenu presvukao u fensi odelo, nabacio šalu na stranu, proputovao malo pa sad folira i sebe i sve druge.

On je prava slika i prilika, ne znam dokle to da govorim. Svi smo mi Vučić, svi smo foliranti i izdajice svega što je vredno.

Da li će nekada biti bolje, za neku buduću decu… Pa pitanje je da li će biti nekoga na ovom području s obzirom da smo zatrovali ovolike reke i plodnu zemlju. Upropastili sve i onda se pitamo „kako smo dozvolili bla bla bla“.

Pa zato što smo neodgovorni, bahati, samoživi, narcisoidni, šizofreni, destruktivni, ali dobri smo domaćini. Ma vidi molim te.

Vučić to smo mi. I Vulin. I Dačić. I Palma. I Maja Gojković. I Martinović. I Bakarec. I Đukanović. I Mladić. I Karadžić. I Dodik. I Orić. I Pavelić. I Tuđman. I Haradinaj. I Tači. I dr Kon. I Kisić Tepavčević. I Šutanovac. I Tadić. I Đilas. I Nebojša Čović. I Zvezdan Terzić. I Belivuk. I Dušan Spasojević. I Legija. I Arkan. I Tompson. I Baja Mali degenerik. I Vučelić. I Milošević. I Tito. I Ranković. I Ceca. I Aca Lukas. I Čeda Jovanović. I Nenad Čanak. I BIA. I UDBA. I OZNA. I Drašković. I Preletačević. I Mirko Marjanović. I Šešelj. I Orlić. I Marić. I Vučićević.  I pun kurac svih drugih koji su vam ispirali mozgove, koji su vas učili da mrzite, delite, pljujete, bijete, ubijate, prezirete i koljete.

I zato mrzite se braćo i sestre, ne valja tradicija da se prekida. Prvom prilikom, kad se otvore vrata pakla, nož u ruke pa na prvog komšiju. Posle u crkvu, džamiju ili katedralu na pričest i oprost „grehova“.

Kakvi bre grehovi, to je za viši cilj, samo se ložite krvnici. Život ide svakim trenom dok se mi gušimo u sopstvenim govnima. Mrzi braću svoju. Mrzi boga svoga. Mrzi sve i samo pospešuj. Ionako svi tebe mrze, eto vam je vaša logika vucibatine jedne neopevane. Ko će koga…

Tihomir Stanić: Ne mrzeti nego ne pristati – mržnja će napraviti zlo

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

30 Shares
Share via
Copy link