Magazin

Srpski Ilon Mask hodao po vodi, Isus dao otkaz hrišćanstvu, otkupio ga RTV Pink

dj žex slika
Printscreen

Na tradiciji Milankovića, Pupina, ili neprikosnovenog Nikole Tesle, našu zemlju Srbiju su Nebesa ponovo pogledala i podarila joj još jedan blistavi um. Čoveka koji je i pored mogućnosti da ode i stvara za druge moćnije države i njihova društva, ipak ostao da živi, stvara, ali i razara ovde, na lokalu među svojima.

Inovativniji i praktičniji od Ilona Maska, podobniji od Džeka Ma, a za koplje iznad Cukerberga i Bila Gejtsa. Sada svi znaju ko osim Isusa ima sposobnost hodanja po površini vode, ko vodu u vino pretvara i ko pravi letelice za obilazak livade. Može Mask da ulaže u svemirski program koliko god hoće, ali neka preleti nepreglednu livadu i pašnjak na koji nas naše vođe svakodnevno na ispašu izvode.

Željko Mitrović je inovativni naučnik koji je, onako usput, narodu otkrio vrlo jednostavan lek za koronu.

Nema toga što ovaj blistavi um nije u stanju da sprovede u delo, a sam je nakon nedavnog poduhvata obećao da „pali“ ukoliko vodu u vino pretvori. Gde, kada i kako možemo da pomognemo da se to čudo obistini čim pre?!

Ovaj genijalni srpski naučnik patentirao je sada već čuveni model ‘Žeksovih Isusovki’, uz pomoć kojih je kratko vreme uspeo da stoji “na pučini”. Čovek koji na, možda nekome, duhovit način sebe poredi sa Isusom Hristom. Napravio je cipele za hod žednih preko vode.

dj žexxx
Printscreen

Željko Mitrović se očigledno samo dobro zeza, na način kako to on želi. U tome nema ništa loše, ali još se rodio nije junak koji bi argumentovano osporio njegovu krucijalnu ulogu, preko televizije Pink pre svega, u kulturnom, moralnom i duhovnom posrnuću ove nacije. Ne želim da tumačim šta bi Isus rekao da dođe ponovo i sam se uveri kakvi smo postali, ali nekako verujem da se ne bi dugo zadržao među nama…

Novinarka predstavila Željka Mitrovića najvećim šlihtanjem u istoriji televizije

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
3.8K Shares
3.8K Shares
Share via
Copy link