Dogadjaji Lifestyle Zabava

Zašto će u subotu Novosađani biti na krovu?

Sada već tradicionalno, letnju sezonu kluba Giardino Novosađani otvaraju najboljom žurkom u prelepom ambijentu bašte na krovu. Ove subote, 18. juna, počinju letnje žurke u bašti Giardino kluba sa najlepšim pogledom na naš grad.

giardino-zurka
Foto: Dražen Žigić

Ova bašta je preko dana oaza mira prepuna ukusne hrane i pića, dok je u večernjim satima mesto gde se dešava prava klupska atmosfera. Već skoro celu deceniju Novosađani dolaze u baštu na krovu zbog dobrog provoda, vrele letnje atmosfere i svežeg vazduha. Pogled sa krova doseže od gradskih periferija, preko Petrovaradinske tvrđave, do obronaka Fruške Gore.

giardino-4
Izvor: Giardino

– Gosti vole ovo mesto zbog toga što je na otvorenom, a to je tokom letnjeg perioda najvažnije – kaže Milana Stanić i dodaje da ukoliko želite im se pridružite u subotu na otvaranju nove letnje sezone jedino što vam je potrebno je da rezervišete i da imate više od 21 godine, a ulaz se ne naplaćuje.

Sama lokacija bašte Giardino kluba je zanimljiva, jer se nalazi na krovu zgrade sa prelepim pogledom, i to u centru grada. Nakon otvaranja koje će biti u subotu očekuju vas još mnogo zanimljivih žurki, a svake subote do kraja leta vas čeka drugačiji tematski program.

Kako kažu iz kluba Giardino prognoza za subotu je da će ceo grad biti na krovu i partijati pod vedrim nebom.  Prijatna atmosfera preko dana i dobre žurke noću čine klub Giardino jednim od atraktivnijih mesta za uživanje i zabavu.

giardino-3
Izvor: Giardino

Zbog toga će u subotu Novosađani, kao i prethodnih godina, dobrom žurkom na krovu obeležiti početak leta i letnje sezone. Ukoliko još uvek niste, rezervišite vaše mesto na krovu sa prelepim pogledom na Novi Sad.

U centru Novog Sada, na krovu tržnog centra je davne 2006. godine počeo sa radom poznati novosadski klub Giardino. Ukoliko niste znali kako je ovaj klub dobio ime zanimljivo je da na italijanskom jeziku, reč il giardino znači bašta.

Više o poslastici zvanoj lava cake

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
13 Shares
Share via
Copy link