Zabava

Vikend vodič kroz noćni provod Novog Sada

Vremenska prognoza za predstojeći vikend najavljuje kišu i loše vreme, ali to ne utiče na žurke koju se najavljene. Pročitajte šta vas čeka predstojećeg vikenda u Novom Sadu, uz posebno iznenađenje za sve ljubitelje techno zvuka.

Petak

The end night club

U klubu The end večeras su za muziku, dobar provod i raspoloženje zaduženi Babarogic,Techa, Nikola Marjanović i Dusan Nikolic. Početak je u 23 časa, a žurka po običaju, do zore.

Šećer & Soul

Žurka posle treninga, zašto da ne? Fitnes centar World class i bend Betty Boom ponovo prave žurku u petak od 21 čas i 50 minuta u lokalu Šećer & Soul. Ukoliko ste propustili trening nadoknadite ga plesanjem uz dobru muziku.

Muzej

Još jedna žurka Fashion weeka čeka vas u petak na tvrđavi od 22 časa. Rezervacije su obavezne, a dobro poznati, uz stalnu postavku dj-a. Znate kuda posle revija – pravac na tvrđavu.

The pub

Iz ovog lokala obećavaju razigran i topao prolećni vikend uz posebnu Warm up Red Bull Party. Me-high-low iz Beograda pušta muziku, a ukoliko ste imali priliki da ga čujete, sigurno je da ćete ponovo doći. Od 21 čas počinje prolećno zagrevanju.

Crveni petao

Pop Shoot band svira uživo u petak od 22 časa u Crvenom petlu. Poznati su po zanimljivom repertoaru na kojem se, između ostalog nalaze i pop, funk, reggae, latino i disco strani hitovi. Dosta dugo se bave ovim poslom, te su opstali zahvaljujući dobroj atmosferi koju prave, a do sada su imali preko 300 nastupa. Ako do sada niste imali prilike da ih čujete, možete to uraditi večeras.

giardino-zurka
Foto: Dražen Žigić

Subota

Fabrika

Jedinstveni doživljaj techno muzike možete imati u subotu od 22 časa uz Kristijana Varelu (Criastian Varela) u Fabrici. Poreklom iz Španije, globalna techno zvezda Kristajan Varrela poznat je po setovima na četiri gramofona, a prepoznatljiv je i kao aranžer klasične muzike. Inače se bavi još i komponovanjem filmske i pozorišne muzike, a 2007. godine je proglašen za najboljeg techno dj-a Ibice. Ograničen je broj ulaznica u pretprodaji od 690 dinara, dok je redovna cena 990 dinara. Gold experience karta košta 1990 dinara, a uz to nudi posebne pogodnosti. Sve ulaznica možete nabaviti na blagajnama Gigstix-a.

Tunnel

Još jedna žurka koju organizuje Serbia Fashion week. Budući da je Novi Sad ovih dana centar mode, proverite kakav provod organizuju u subotu od 22 časa i 30 minuta u klubu Tunnel.

Giardino

Ove subotu vas očekuje i zanimljiva tematska žurka na krovu. Giardino organizuje posebnu Viber sticker žurku od 23 časa, a dobra atmosfera je zagarantovana.

Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link